Hogy van összekötve a Rubik 8-as karikavarázs/bűvösnégyzetek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy karika varázst a nagyáruházból ami most promózza őket, és hát széthullott a kezembe. először cask egy damil jött ki a helyéről, de ahogy próbáltam lekövetni, hogy hova kéne visszaszerkezteni addig forgattam, amíg ki nem hullott a többi damil is. hogy van felépítve ez a kis játék? hogy lehetne újradamilozni vagy hol találhatok erről leírást?2014. dec. 6. 17:46
1/4 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=0PJpxiP_uE4
Nem néztem végig, de szerintem ez működik. Habár én sose játszottam karikavarázzsal, csak mindenféle egyéb twisty puzzle-lel.
2/4 anonim válasza:
Húha hát ez nem lesz egyszerű. Youtubeon van videó ent róla, de én megnéztem (nem azt amit előző linkelt) és nem tűnt túl egyszerűnek. Igazából ha van türelmed akkor meg lehet csinálni, ha nincs akkor vegyél újat :D
3/4 A kérdező kommentje:
azota kikukaztam a blokkot es osszeragasztottam. szerencsere igy is visszatudtam vinni. de koszonom a valaszokat, ment a zold! :)
2014. dec. 10. 01:14
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!