Playstation 4 vagy Xbox One? A nagy kérdés?
Melyiket vegyem meg ? Tudom... 1000 meg 1000 kérdés van ilyen témában de nem tudom valahogy egyikben sem látom az én válaszom. Lényeg hogy nem tudok választani .. és hátha valaki nem a fan boy hülyeséggel jön hanem rendes választ tud adni.
Grafika: 1080P-900P szerintem csak marha nagy ujjal mutogatás és faszrázás.... semmivel nem különb az egyik a másiknál max színekben.. GtaV-ben az egyikben több a fű másiknál meg messzebre látsz.
Kontroller: Nekem az Xbox-é sokkal jobban tetszik persze a Ps4-é sem utolsó ( mindenképpen fehér mind a 2 )
Megjelenés: kit érdekel ?:D az engem nem annyira aggaszt
Játékok: az exkluzívok terén nem is tudom 1 ponttal megy nálam a Ps4 de ilyen téren nem vagyok túl jól informált csak youtoube videók, ahol nekem jobban tetszik a playstation4( talán itt több az olyan exkluzív ami megfog DE nem ismerem az összeset csak mondom videók alapján ). >> nem szeretem az autós játékokat sem a sportot. ( PL: Killzone, Halo, Last of Us, Gears of War, The Evil Eithin, Dragon Ball Raging Blast COD stb. )
Party: úgy tudom hogy az Xbox-é kiforrottabb a psé meg olcsóbb
Barátok: senkinek nincs még next-genje
Melyiket és miért ?
Mert neki az van... tipikus hülye érvelés...
Nekem (még) nincs egyik sem, de észrevételem van XD
Exkluzívok terén xbox hülyén csinálja a dolgot...
Pl kijön egy exkluzív boxra xx idő után kijön pc-re is... [ugye ilyenkor már nem exkluzív] míg ps kiad valamit az másra tuti nem jön...
Ami +még ps4 mellet ha szereted japán játékokat /Rpg /Animés játékok stb ugye ezek is csak ps-re jönnek
Neked kell eldontened hogy melyiket szeretned. Teny viszont az, hogy nem talalsz olyan ertekelest ahol az Xbox-ot hozzak ki jobbnak, nem pedig a PS-t.
Video: [link]
Melyik tehat a jobb? A Playstation. De hogy neked melyik a jobb, azt neked kell kitalalni. Benne van nyilvan hogy rosszul valasztasz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!