Megéri új generációs konzolt venni?
Idén még nincs értelme, az igazi nagy dobások csak jövőre jönnek.
A PS4-hez háromféle headsetet próbáltam, mindegyiket tökéletesen kezelte. Gyanítom, az Xboxnál hasonló a helyzet.
Én is nagy dilemmával vagyok ( voltam ). Nekem eddig csak ps-em volt és én is next gen-t tervezek venni. Jelenleg a Ps4-et tartom előnyben és jövőhéten valszeg meg is veszem. Hogy miért?
- erősebb hardver ( bár ez sztem sokat nem számit konzoloknál )
- megszokott kontroller ( bár egy hét után bármelyiket meglehet :D )
- néhány exkluziv cím ( Last of Us Remastered, Infamous sorozat , Gran Turismo sorozat)
- haverok az előző gen-rúl
amiért elgondolkozok a Boxon:
- olcsóbb ( naggyábol 20-25 k-val olcsobb és 3 játékkal ( box 3 játék 135 PS 2 játék 150 körül persze mindkettőnél nettel))
- Kinect-je kiforrottabb mint a PS camera
- Dashboardja tetszetős
Hali utolsó vagyok. PlayIT után azt kell mondanom a "megszokott kontroller" kijelentést visszavonom.... Xbox kontrollere sokkal kényelmesebb mint a PS :O Én sem gondoltam volna.. bár itt is a megszokás kérdése
Pár exkluziv cim: volt szerencsém kiprobálni az Infamoust.... ennyire élsimitatlan játékot rég láttam.... teljesen ledöbbentem....
Harmadik Haverok... ugy néz ki ők is Boxra váltanak ps-ről... bár majd kiderül mi lesz
Xbox One: konzolok szervize 130 körüli érlrt kapsz 3 vagy több játékot nettel :)
PS: Überkonzol 125-ért kapsz egy játékot net nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!