Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a véleményetek az FPS...

Mi a véleményetek az FPS nézetről? (GTA V PS4/XOne)

Figyelt kérdés
Hogy tetszik nektek az FPS mód? Nekem videók alapján nem jön be, bár majd ha megjelenik PC-re majd megveszem és majd ki fogom próbálni, de nekem videók alapján valamiért nem jön be.

2014. dec. 3. 18:23
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem eszméletlen jó.
2014. dec. 3. 18:25
 2/13 anonim ***** válasza:
nekem tetszik már boxra (360) is volt ilyen hack, bár nem ennyire élethű, de jó, én így szoktam autókázni benne.
2014. dec. 3. 18:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen király, teljesen más élményt ad, érdemes csak emiatt újrajátszani!
2014. dec. 3. 18:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Tetszik, nov 16 óta megvan nekem Xbox One-ra, végigvittem először 3rd person módban, most FPS módban tolom és sokkal jobb, nagyon élethű.
2014. dec. 3. 18:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem annyira nem jött be maga a játék se, hogy újrajátsszam. Játék közbe mondtam, hogy majd a végén újra betöltöm a küldetéseket, hogy meglegyen a 3 csillag, de mire eljutottam odáig, meguntam a játékot.
2014. dec. 3. 18:40
 6/13 anonim ***** válasza:
8%
Leginkább az vette el a kedvemet az egésztől, hogy a rockstar megint tönkrebszta az egészet a hülye gyűjtögetéseivel. Tele van millió olyan kis dologgal az egész játék, amit gyűjteni lehet, vagy ugratni, stb, viszont a térképen egyik sincs jelölve, mint más, épeszű játékban. Ahhoz meg semmi türelmem, hogy netes gameplay-ek alapján keresgéljem meg ezeket a cuccokat.
2014. dec. 3. 18:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Más GTA-ban is vannak ugratók meg összegyüjthető cuccok (pl. San Andreas-ban kagylók, patkók stb...) és ott sem jelöli a térkép. Pont az a lényeg hogy ezeket neked kell megtalálnod.
2014. dec. 3. 20:08
 8/13 anonim ***** válasza:
66%
Szopjon le a Rockstar, hogy ezt birtak ujitaskent bedobni hogy FPS nezet, ahelyett hogy jottek volna vegre a kib*szott ONLINE HEIST-ok, amit igergetnek mar 1 eve!!
2014. dec. 5. 19:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Gondolom megvárják míg PC-n is megjelenik a játék és majd utána jönnen.
2014. dec. 5. 20:55
 10/13 anonim válasza:
90%
Nekem nagyon tetszik az FPS. De emberek miért vagytok úgy fent akadva ezen ? :D. Ez csak egy lehetőség, hogy játszhatsz így is. Nem kötelező csak adott a lehetőség.
2014. dec. 7. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!