EZEN a téren szerintetek az Xbox One vagy a PlayStation 4 éri meg jobban? Info.
1) Multi ugyanaz
2) Igaz, PS4-be jobb a hardver, és meglátszódik, mert a multiplatform játékok 90%-a PS4-en magasabb felbontáson és magasabb FPS-el fut (ami PS4-en 1080p, az Xbox One-nál sokszor csak 900p vagy 720p).
PSN sokat szarakszik PS4 -es haveromnak mér kivan a sütőtökje vele, Live sokkal stabilabb.
PS Plusz 16 ezer évente a Live 11.
Multi: mindkettőn ugyanaz nincs különbség COD AW multiban
Összességében a Live szerintem megbizhatobb ( PS párti vagyok/voltam)
Hardver: PS4-nek valamivel jobb, de azt egy átlag player nem fogja észrevenni. Mennek a parasztvakitások hogy " nálunk minden játék fullHD"... az egész egy nagy marketing hogy vegyék a PS4-et ... de ha megnézed pl lehet a Box alacsonyabb felbontáson megy ( jaj istenem 900 p mostmár belehalok .."") de stabil fps számokat hozza mig a ps4 a fullhd miatt sokszor ledobja ( lásd COD AW pl). Magyarán te nem fogod meglátni a különbséget a két hardver között ekluziv cimek alapján dönts.
PS: Last of Us , maga a Naughty Dog ( sztem sokan csakmiattuk vesznek pst :D )
XBOX: Halo, Forza , és város még a Quantum Break :D
Xbox mellett van még hogy olcsóbb hála az alacsonyabb eladott számnak mi vevők jol járunk :)
én 10 év ps után most váltok Boxra és nem fogok csalódni :) de a döntés a tied
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!