Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » EZEN a téren szerintetek az...

EZEN a téren szerintetek az Xbox One vagy a PlayStation 4 éri meg jobban? Info.

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kérem ha lehet az írjon, akinek van valamelyikkel tapasztalata, és negatív kommenteket nem kérek. Szóval az lenne a problémàm, hogy karàcsonyra akarok venni egy nextgent. Indoknak azt nehozzátok fel hogy olcsóbb/dràgább nem a pénzre kérdezek. Arra lennék kiváncsi, hogy MULTIPLAYER téren melyik a "megbízhatobb"? Itt elsōsorban talán a PS Plus / Live kozotti kulonbsegre lennék kivancsi. A másik kérdésem, mindenhol irják, hogy a PS4-be jobb Hardware es a Grafikai-chip(HDDR5 vagy mi) ez igaz, és látni hogy szebb vagy? Koszonom elōre is nektek!

2014. nov. 29. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:

1) Multi ugyanaz

2) Igaz, PS4-be jobb a hardver, és meglátszódik, mert a multiplatform játékok 90%-a PS4-en magasabb felbontáson és magasabb FPS-el fut (ami PS4-en 1080p, az Xbox One-nál sokszor csak 900p vagy 720p).

2014. nov. 29. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ps4 van...meg vagyok vele elegedve..50$ 1 evre a plus.
2014. dec. 1. 03:41
 3/4 anonim ***** válasza:

PSN sokat szarakszik PS4 -es haveromnak mér kivan a sütőtökje vele, Live sokkal stabilabb.

PS Plusz 16 ezer évente a Live 11.

Multi: mindkettőn ugyanaz nincs különbség COD AW multiban

Összességében a Live szerintem megbizhatobb ( PS párti vagyok/voltam)

Hardver: PS4-nek valamivel jobb, de azt egy átlag player nem fogja észrevenni. Mennek a parasztvakitások hogy " nálunk minden játék fullHD"... az egész egy nagy marketing hogy vegyék a PS4-et ... de ha megnézed pl lehet a Box alacsonyabb felbontáson megy ( jaj istenem 900 p mostmár belehalok .."") de stabil fps számokat hozza mig a ps4 a fullhd miatt sokszor ledobja ( lásd COD AW pl). Magyarán te nem fogod meglátni a különbséget a két hardver között ekluziv cimek alapján dönts.

PS: Last of Us , maga a Naughty Dog ( sztem sokan csakmiattuk vesznek pst :D )

XBOX: Halo, Forza , és város még a Quantum Break :D

Xbox mellett van még hogy olcsóbb hála az alacsonyabb eladott számnak mi vevők jol járunk :)

én 10 év ps után most váltok Boxra és nem fogok csalódni :) de a döntés a tied

2014. dec. 2. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:
8 millió darab xbox one-t adtak el eddig és 14 millió darab PS4-et eddig. A számok beszélnek
2014. dec. 3. 04:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!