Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Azt meg lehet oldani, hogy...

Azt meg lehet oldani, hogy pendrivera telepítem a metin2-őt? (Tovább lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az, hogy meg lehet-e oldani azt, hogy ne kelljen a számítógépre telepíteni a Metin2 játékot, és úgy játszani vele?! Én arra gondoltam, hogy lehetséges-e az, hogy pendrive-ra telepítem, és onnan indul, ez lehetséges?? Előre is köszi a válaszokat!

2014. dec. 3. 08:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
kudarc*
2014. dec. 7. 11:44
 12/13 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Nem kell egyik napról a másikra leállnod a játékkal, elég szépen lassan is. Ottani klántársaid/barátaid vedd át fészbukkra, Skype-ra is akiknek van, sokakat az ismerősök kötnek leginkább a játékhoz. A cuccaid ne törd be, max. rossz kedved lenne tőle ha ennyire bele vagy kockulva és még többet játszanál, hogy "visszaszerezd" őket. Találkozgass, legalább gépen beszélj többet az életbeli barátaiddal. Meg keress más játékokat is a metin mellett amiket szeretsz és lekötnek, hogy azzal egyre kevesebbet játssz. Régebben én is bele voltam kockulva pár játékba, meguntam őket, mert azon kaptam magam, hogy többet bosszantanak, mint szórakoztatnak. Olyanokká váltak, mint egy 2. munkahely. Ezen az utóbbi 2-3 mondaton gondolkozz el te nem-e érzed így időnként és nem-e lenne jobb olyasmikkel foglalkoznod amik ténylegesen kikapcsolnak.
2014. dec. 7. 12:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Így van, ez egy játék, ezt ne feledd. Szórakoztatás a célja. Ha már nem szórakoztat és muszájból játszasz vele, akkor ott már gondok vannak. Tereld el a figyelemd mással, keress valami hobbit vagy más játékot, ami nem MMORPG...
2014. dec. 7. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!