Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy 16-32 GB-os USB 3. 0-s...

Ha egy 16-32 GB-os USB 3. 0-s pendrivera telepítem a Windows 7-et, akor rohadt gyors lesz?

Figyelt kérdés
Legalább gyorsabb lesz mint vinyón?
2014. febr. 15. 08:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen gyors a pendrive.
2014. febr. 15. 08:17
 2/15 P.O.C. ***** válasza:
Annyira gyors lesz, hogy nem is látod feltelepülni, mert a Windows nem telepíthető USB eszközRE, csak USB eszközRŐL.
2014. febr. 15. 08:22
 3/15 anonim ***** válasza:
2014. febr. 15. 08:45
 4/15 P.O.C. ***** válasza:

Jó, akkor kellemes kínlódást! Majd mikor jól belassul és még szét is cseszi a pen drive -ot, akkor lesz a jó móka. ;)

Egyébként USB 3.0 esetében nem ártana valami drivert se beleintegrálni a cuccba, de hát nem akarok a szakértő urak munkájába belevakkantani. Én minden esetre nem erőltetném a dolgot. :)

2014. febr. 15. 09:29
 5/15 anonim ***** válasza:
Ok nem akarsz, de akkor miért jössz ide hazudozni, hogy nem lehet? Akkor egyszerűen ne válaszolj a kérdésre és kész.
2014. febr. 15. 09:33
 6/15 anonim ***** válasza:
P.O.C. te mit érzel, mikor beírod a baromságaidat egy kérdéshez? Nincs jobb dolgod? Vagy fizetnek ezért?
2014. febr. 15. 09:40
 7/15 A kérdező kommentje:

melyik mondtá(hogy fődet rá), hogy rá is akarom rakni???

csak kérdeztem...

2014. febr. 15. 09:42
 8/15 P.O.C. ***** válasza:

A saját tapasztalataimat írom meg minden esetben. Nem pedig a neten olvasott hülyeségek alapján. Ha nem tetszenek a válaszaim szúrjátok csak tökön magatokat kínotokban. Tanácsaim betartani nem kötelező, csak melegen ajánlott. :D

A legtöbb USB 3.0 pen drive -nak rohadt nagy az olvasási sebessége, viszont az írási sebessége az szánalmas, nem elég a Windows kényelmes futtatásához.

USB -s külső vinyó esetén már talán más a helyzet. Bár az is baromság.

Míg pen drive esetén van vagy 15 000 KB/s -os az írás, addig vinyóból még a elavultabbaknál is van vagy 60-80 000 KB/s. Mit nem lehet megérteni azon, hogy nem erre való????? Rajzoljak folyamatábrát vagy mi? Olyan mintha a lábatokat a szőnyegbe törölnétek, és nem a bejárati lábtörlőbe.

2014. febr. 15. 10:08
 9/15 anonim ***** válasza:

Minek jársz ide hazudozni te kretén?

Ha beírod a kreténséged, legalább írd oda, hogy "amúgy fingom nincs róla, csak én így gondolom", vagy valami.

2014. febr. 15. 10:13
 10/15 P.O.C. ***** válasza:

Te meg minek jársz ide trollkodni idióta? (Csak költő kérdés nem kell válaszolni) :)

Mindegy, egyetértünk hogy nem értünk egyet. Nincs kedvem róla vitatkozni, úgyis a saját tapasztalat majd megválasztja a dolgot, okos ember meg más kárából is tud tanulni. Részemről bezártam a kérdést...

2014. febr. 15. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!