Ha egy 16-32 GB-os USB 3. 0-s pendrivera telepítem a Windows 7-et, akor rohadt gyors lesz?
Te miről beszélsz #2?
Jó, akkor kellemes kínlódást! Majd mikor jól belassul és még szét is cseszi a pen drive -ot, akkor lesz a jó móka. ;)
Egyébként USB 3.0 esetében nem ártana valami drivert se beleintegrálni a cuccba, de hát nem akarok a szakértő urak munkájába belevakkantani. Én minden esetre nem erőltetném a dolgot. :)
melyik mondtá(hogy fődet rá), hogy rá is akarom rakni???
csak kérdeztem...
A saját tapasztalataimat írom meg minden esetben. Nem pedig a neten olvasott hülyeségek alapján. Ha nem tetszenek a válaszaim szúrjátok csak tökön magatokat kínotokban. Tanácsaim betartani nem kötelező, csak melegen ajánlott. :D
A legtöbb USB 3.0 pen drive -nak rohadt nagy az olvasási sebessége, viszont az írási sebessége az szánalmas, nem elég a Windows kényelmes futtatásához.
USB -s külső vinyó esetén már talán más a helyzet. Bár az is baromság.
Míg pen drive esetén van vagy 15 000 KB/s -os az írás, addig vinyóból még a elavultabbaknál is van vagy 60-80 000 KB/s. Mit nem lehet megérteni azon, hogy nem erre való????? Rajzoljak folyamatábrát vagy mi? Olyan mintha a lábatokat a szőnyegbe törölnétek, és nem a bejárati lábtörlőbe.
Minek jársz ide hazudozni te kretén?
Ha beírod a kreténséged, legalább írd oda, hogy "amúgy fingom nincs róla, csak én így gondolom", vagy valami.
Te meg minek jársz ide trollkodni idióta? (Csak költő kérdés nem kell válaszolni) :)
Mindegy, egyetértünk hogy nem értünk egyet. Nincs kedvem róla vitatkozni, úgyis a saját tapasztalat majd megválasztja a dolgot, okos ember meg más kárából is tud tanulni. Részemről bezártam a kérdést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!