Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Azt meg lehet oldani, hogy...

Azt meg lehet oldani, hogy pendrivera telepítem a metin2-őt? (Tovább lent! )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésem az, hogy meg lehet-e oldani azt, hogy ne kelljen a számítógépre telepíteni a Metin2 játékot, és úgy játszani vele?! Én arra gondoltam, hogy lehetséges-e az, hogy pendrive-ra telepítem, és onnan indul, ez lehetséges?? Előre is köszi a válaszokat!

2014. dec. 3. 08:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Dehogy lehetséges... Ez nem oylan játék, amire csak rákattitnasz és elindul... Ezt fel kell telepíteni magára a számítógépre.
2014. dec. 3. 11:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Most szomorú lettem...
2014. dec. 3. 12:20
 3/13 anonim ***** válasza:
ez van... majd metinezel otthon, a suli tanulasra van
2014. dec. 3. 17:06
 4/13 A kérdező kommentje:
De Én Metinezni akarok mindenhol. Engem már nem érdekel a suli, csak a metinbe legyek fullos.
2014. dec. 5. 07:43
 5/13 anonim ***** válasza:
És ha tudnád, hogy az MMORPG-k 99%-a mennyivel jobb, mint a Metin...
2014. dec. 5. 09:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#4: Aztán azt veszed észre, hogy a volt osztálytársaid már menő vállalkozók és menedzserek, saját lakásuk és családjuk van, te meg annyit tudsz felmutatni az életben, hogy van egy fullos Metin2 karaktered.

Én is megszállott játékos voltam tizenéves koromban, aztán vagy tíz évig tartott, hogy bepótoljam, amit a tanulásban és szakmailag kihagytam.

2014. dec. 5. 09:51
 7/13 anonim ***** válasza:
Pendrive-ra még nem próbáltam "telepíteni" a metint, de a gameforge live-ot sikerült kiiktatnom azzal, hogy másik partícióra másoltam az egész mappát. Próbáld meg rámásolni a pendrivera mappástól(mintha pl. zenét vagy képeket tennél rá) és onnan indítod launcherrel, ikont nincs értelme kitenni az asztalra. Csak arra ügyelj, hogy gf live nélkül úgy vettem észre nem frissít rendesen, tehát ha ez működik gépen mindig frissítsd és újra másold rá a mappát a pendrive-ra. Elvileg így indulnia kell, de nem biztos, próbáld meg. :) De nekem is az a véleményem, hogy a metinnél bármelyik másik MMORPG jobb(ha a metint egyáltalán annak lehet nevezni, egy szégyen). A jövődet meg ne tedd tönkre egy játék miatt, főleg ne a metin miatt, később nagyon meg fogod bánni. :( A másik meg az, hogy ez a rettenet egyre jobban kihalóban van, ki tudja meddig fogják még a szervert fenntartani. Különben régen én is játszottam vele, néha mostanában is felnézek, de áttértem TERA-ra vagy C9-re. :)
2014. dec. 5. 12:16
 8/13 anonim ***** válasza:

"Engem már nem érdekel a suli, csak a metinbe legyek fullos."

Ezzel a hozzáállással kérdező nagyon gyorsan állj le. Nem szabad ennyire belekockulni és beleélni magad... Fullos lehetsz a metinben, attól még nem lesz élőben sem családod, sem pénzed... Szüleid sem fognak örökké eltartani... Még nem késő, hagyj fel ezzel az egésszel, töröld a karijaidat, és menny el konditerembe inkább...

2014. dec. 5. 17:10
 9/13 A kérdező kommentje:

Próbáltam más MMORPG játékot is, a WoW-ot is próbáltam, de nekem csak a Metin2 jött be..

Hát lehet, hogy igazatok van a válaszokat olvasva.. Kicsit tényleg bele betegedtem a játékba.. Csak nem nagyon tudok leállni vele, mert elég jó számomra. Kondizni jó lenne, csak nincs kedvem. :/

2014. dec. 6. 15:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Próbálj húzni cuccokat... és ha töri, akkro ak urdalc miatt elmegy a kedved...
2014. dec. 7. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!