Azt meg lehet oldani, hogy pendrivera telepítem a metin2-őt? (Tovább lent! )
Sziasztok!
A kérdésem az, hogy meg lehet-e oldani azt, hogy ne kelljen a számítógépre telepíteni a Metin2 játékot, és úgy játszani vele?! Én arra gondoltam, hogy lehetséges-e az, hogy pendrive-ra telepítem, és onnan indul, ez lehetséges?? Előre is köszi a válaszokat!
#4: Aztán azt veszed észre, hogy a volt osztálytársaid már menő vállalkozók és menedzserek, saját lakásuk és családjuk van, te meg annyit tudsz felmutatni az életben, hogy van egy fullos Metin2 karaktered.
Én is megszállott játékos voltam tizenéves koromban, aztán vagy tíz évig tartott, hogy bepótoljam, amit a tanulásban és szakmailag kihagytam.
"Engem már nem érdekel a suli, csak a metinbe legyek fullos."
Ezzel a hozzáállással kérdező nagyon gyorsan állj le. Nem szabad ennyire belekockulni és beleélni magad... Fullos lehetsz a metinben, attól még nem lesz élőben sem családod, sem pénzed... Szüleid sem fognak örökké eltartani... Még nem késő, hagyj fel ezzel az egésszel, töröld a karijaidat, és menny el konditerembe inkább...
Próbáltam más MMORPG játékot is, a WoW-ot is próbáltam, de nekem csak a Metin2 jött be..
Hát lehet, hogy igazatok van a válaszokat olvasva.. Kicsit tényleg bele betegedtem a játékba.. Csak nem nagyon tudok leállni vele, mert elég jó számomra. Kondizni jó lenne, csak nincs kedvem. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!