Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » MMORPG kérdés. Bővebben lent,...

MMORPG kérdés. Bővebben lent, aki tud segítsen!?

Figyelt kérdés

Nos, a Metin2-t befejeztem mert elegem lett a magyar team-ből és a GameForge-ból is, gyökér szabályokat hoznak, bugokat nemhogy javítanák, hanem még több van a játékban, kasztokat ugyanúgy rontják(kivétel a nagy pénzt hozó és amúgy könnyű és gyenge harcos). Egy olyan játékkal játszanék ami nem fizetős, de lehet normálisan játszani vele, ami olyan mint a Metin2 és nem olyan mint a WoW, ezalatt értem azt, hogy kicsi a rakást lehet játszani a mobokkal és nem 1x-re egyet elverni, nem kell a gyors szintelés, de élvezhető legyen a pvp és a pvm is a játékban, mit javasoltok? grafika sem mellékes.

a LotR-Online az fizetős azt tudom, de ez milyen? megérné megvenni?de ezenkívül ne csak paytoplay játékokat írjatok, hanem ingyeneseket is.

2010. jan. 30. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, én wow fan vagyok és nem nagyon érzékeltem hogy csak egy mobot lehetne elverni egyszerre..és elég kifinomult pvp rendszere van a wownak nemcsak az "odamegyekésütöm" hanem tényleg kell/lehet taktikázni stb.

a lotr online-t én már kipróbáltam és rettenet gagyinak találtam. én semmiképp sem javasolnám.

2010. jan. 30. 10:18
 2/12 A kérdező kommentje:
igen de a wow is rettenet gagyi ha nem eredetin játszik az ember, olyan kéne ami ingyenes és jó
2010. jan. 30. 10:26
 3/12 anonim ***** válasza:

na igen, mondjuk én eredetin tolom az igaz. viszont az tény hogy olyan játékot nehéz találni ami ingyen van és jó.

mondjuk ott a Guild Wars. azt ugye csak egyszer kell megvenni és utána tolhatod akármeddig. de igazából nekem a wowhoz képest az is unalmas volt. de regisztrálj a guild wars honlapján ilyen próba kulcsért. azzal 8 vagy 9 óra ingyen játékot kapsz és ki tudsz próbálni majdnem mindent. más most nem igen jut eszembe.

2010. jan. 30. 10:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Tégy egy próbát : [link]
2010. jan. 30. 10:43
 5/12 A kérdező kommentje:

nos, találtam egy másik gf játékot ahol hatalmas csoda folytán a gameforge nem rontotta el a kasztokat és élvezhető is:gates of andaron:)

erről valakinek van tapasztalata?

2010. jan. 30. 10:48
 6/12 anonim válasza:
én pl nagyon sokáig játszottam silkroad-dal :)
2010. jan. 30. 10:48
 7/12 A kérdező kommentje:
silkroad lol...spambot több van ott mint játékos:)
2010. jan. 30. 11:03
 8/12 anonim ***** válasza:

Én azt mondom neked, hogy döntsd el, hogy MMORPG-zni akarsz vagy noname MMO-kat tólni.

A valódi játékélményért, játsz IGAZI játékkal.

World of Wacraft, Runes of Magic, Lineage 2.

De ha az ilyen teveclub weblapján reklámozott ócska MMO klónokat akarsz tólni, akkor a Gates of Andaron jó lesz neked.

2010. jan. 30. 11:03
 9/12 A kérdező kommentje:

tényleg gány ahogy nézem:S a leírás után szebbre számítottam jobb lesz megvenni valamit:S

Aion? WoW? vagy esetlen Lineage2?

2010. jan. 30. 11:46
 10/12 anonim ***** válasza:

első vagyok. aion ratyi wow koppintás mint az MMORPG-k többsége. gyorsan összedobnak valami gagyi lore-t neki meg minimálisan átvariálják a kezelőfelületet és kész is az új mmo.

WoW, Lineage 2 (ahogy előttem szóló is mondta) ezek a jók. esetleg még a Cabal-t ki elhet próbálni, azt is dicsérik sokan, igaz nekem nem tetszik.

2010. jan. 30. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!