Lehet, hogy szánalmas kérdés (mmorpg)?
Szeretnék találni egy olyan online szerepjátékot, amik a következőket teljesítik nagyjából:
-nincs nagy világ (pl. mint perfect worldben), amiben már legszívesebben megölnéd magad, ha futkároznod kell 2 órát egy helyre. Olyasmire gondolok, mint guild wars vagy cabal online.
-Legyen valami új is a harc-rendszerben, ne csak az a tipikus neked ba.szunk 10000 skillt és válogass, aztán spameld az egyiket hogy jó legyen. Itt ismét ugyanazt a két példát tudnám felhozni, gw és cabal, de a még európában nem megjelent vindictus hack'n'slash féle harcrendszere is tetszene.
-legyen third-person, mindemellett ne gusztustalan a grafikája.
Lehet, hogy túl nagyok az igényeim, viszont csak szeretnék játszani valamivel mostanában, ami mmorpg kategóriában van és még új nekem. De mondhattok ajánlatokat is, nem muszáj minden feltételnek teljesülnie (lol-t ne ajánljátok).
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kiegészítve a harcrendszer részt:
youtuben találtam egy tökéletes példát, hogy mit NEM akarok
http://www.youtube.com/watch?v=0ZczJ7_8AoM&feature=related
Cirka 2:20-nál ami történik az konkrétan szánalmas, nem néz ki harcnak, nos az ilyen harcrendszer kikerget a világból, unalmas, semmi se kell hozzá, csak hogy nyomogass 1 gombot. Nem is értem, hogy az ilyen sz.arok miért futószalagon jönnek folyamatosan...
Nemtudom, hogy ez megfelelő de ha nem tetszik kérlek ne pontozz le.
www.muonline.hu
Nem nagy a terület, és élethű a párbajozás.
Nem pontozok le senkit, inkább megköszönöm, ha fáradozik azzal, hogy ide írjon.
Ha SUN online nem tetszik, akkor ki fogom próbálni MU-t, persze előtte rendesen utánaolvasok. Videót már néztem róla. Őszintén, ez a félig felülnézet annyira nem tetszik, de ez alapján még nem akarom elkönyvelni teljesen.
Háát talán Talisman online.
Én hamar meguntam,de lehet nálad másképp lesz.
08:45
A wow az pont az anti-izgalmas játék és magába foglalja mindazt, amit nem akarok 5 percig se. Ronda grafika, órákig mászkálás, lock és gombnyomogatás harcrendszer...
Ha esetleg lejött a SUN online, írhatnál pár sort róla :D.
Én is valami hasonlót keresek egy jóideje.
Tökéletesen olyan, mint a wow, az első pár küldi:
-beszélj ezzel-azzal
-ölj meg 3 szörnyet
-szerezz valamit 3 szörnyből
-beszélj ezzel-azzal
-ölj meg 5 szörnyet
-szerezz 5 valamit
ennyi volt és pontosan így történt.
Harcrendszer ugyanaz, a hack'n' slash valószínűleg a harc kinézetére értették, de tökéletesen wow klón. Kijelölés, spamelés, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!