Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet, hogy szánalmas kérdés...

Lehet, hogy szánalmas kérdés (mmorpg)?

Figyelt kérdés

Szeretnék találni egy olyan online szerepjátékot, amik a következőket teljesítik nagyjából:

-nincs nagy világ (pl. mint perfect worldben), amiben már legszívesebben megölnéd magad, ha futkároznod kell 2 órát egy helyre. Olyasmire gondolok, mint guild wars vagy cabal online.

-Legyen valami új is a harc-rendszerben, ne csak az a tipikus neked ba.szunk 10000 skillt és válogass, aztán spameld az egyiket hogy jó legyen. Itt ismét ugyanazt a két példát tudnám felhozni, gw és cabal, de a még európában nem megjelent vindictus hack'n'slash féle harcrendszere is tetszene.

-legyen third-person, mindemellett ne gusztustalan a grafikája.

Lehet, hogy túl nagyok az igényeim, viszont csak szeretnék játszani valamivel mostanában, ami mmorpg kategóriában van és még új nekem. De mondhattok ajánlatokat is, nem muszáj minden feltételnek teljesülnie (lol-t ne ajánljátok).

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. júl. 10. 05:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A Lineage 2 a legjobb MMORPG szerintem, 5 éve játszom már vele. Próbáld ki. A WoW meg egy nagy rakás szar, kb így tudnám jellemezni.
2011. júl. 10. 15:36
 12/17 VODKA0710 ***** válasza:

A Lineage II tényleg egész jó. Csak most így visszanézve már kicsit gyenge a grafikája. Továbbá ott is jelen van ez a lock&attack szerű harcrendszer.

Esetleg valaki tud olyat, ami kicsit reálisabb MMO? Gondolok itt olyasmire, mint pl. a Second Life. Persze jó lenne ingyenesen. Az egyetlen, amit találtam az a GTA San Andreas multiplayeres változatában (ezesetben a SA:MP-ról van szó) levő RPG szerverek. "Nem túl nagy" a bejárható terület, viszonylag reális és gyakorlatilag ingyenes.

2011. júl. 10. 18:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Ha érdekel egy rpg jó harcrendszerrel, írj privátot. Habár nem mmorpg, egyszerű rpg multiplayer funkcióval, viszont simán letölthető. Bővebben írok, ide nem szeretnék reklámozni!
2011. júl. 10. 19:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Akarom írni, bővebben írok e-mailben.
2011. júl. 10. 19:44
 15/17 A kérdező kommentje:
Inkább én írok.
2011. júl. 10. 19:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Vagyis írnék, ha tudnék. Így mégis neked kell.
2011. júl. 10. 20:00
 17/17 A kérdező kommentje:
Pár napig nem leszek, szóval ha írsz, akkor majd kapsz üzenetet.
2011. júl. 11. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!