Jó mmorpg? (feltételek lent)
feltételek:gyors fejlődés(ne keljen olyan sokat öldököli nagyobb szintekre fejődéskor, csak már magasabb szinten, mivel ott már mind 1 mert akkor a játék majdnem összes fukcióját tudod használni)
mountok(ez nagyon fontos! legyen sok muont, ha repülő mountok az meg még jobb)
normális fegyverek(mondjuk max szinten ne egy ilyen kiskésed vagy kardod legyen hanem azé valami csicsásabb)
jó cuccok(ugyan az mind az előző)
és azé ne ilyen alap kasztok mint pl.: warrior meg archer meg mage, hanem azért legyen még pát(bár ez nem olyan fontos)
legyen ingyenes
és ne legyen 20 giga!
meg valami normális grafja azé legyen nemin metin2-nek
ja és ne METIN2-őt írjátok!!!
a normalis grafika 15gb-tol kezdodik, normalisabb mmokban tobb kaszt van, altalaban minden mmoban a magadabb szintu cuccok jobban neznek ki,
ingyen es gyors fejlodes: tort szero, idiota 1000x rate-vel
amm wowozok de háát...mindenki mondja h nagyon rá lehet kapni, de énnekem vhogy. mégse az igazi, bár amm a mountok télleg nagyon jók, de amm megtaláltam azt ami nem az összes feltételre illik, de télleg k.jó :)
CABAL:D:D:D:D:D:D:D
Szerintem minden feltételednek megfelel a
Perfect World International
mintha csak anak irását olvastam voln vagy épp mintha viszacsöpentem voln oda:D
nemtudom nekem az a legjobb mmorpg
másnak gondolom nem biztos hogy tetszik
de vagy 100-200 magyar játszik rendszeresen vele
és amugy a világról töb ezren
Még:
Vindictus
van europai szervere is már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!