World of Warcraft-ban a hunterem nem tudja újraéleszteni a petjét. Valaki tud rá megoldást?
Figyelt kérdés
Combat-ban meghalt, aztán mikor újra akarnám éleszteni, azt írja ki, hogy "Your pet is not dead". De amikor meg hívnám, akkor "your pet is dead". Próbáltam először hívni, aztán revive, de sehogy sem sikerült. Valakinek volt esetleg ehhez hasonló bug?2014. nov. 24. 10:40
1/3 anonim válasza:
Elég érdekes. Próbáld meg elérni a staffot, vagy dobj nekik e-mailt.
Őszintén szólva még nem találkoztam ilyennel, gondolom tört :) A supportjuk, akik tudnak ezzel kezdeni valamit. Ha nem nagy szintű a pet próbálj meg befogni másikat, hátha kibuggolja.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tört. Sajnos másik petet sem tudok befogni. most úgy megoldódott, hogy betettem az istállóba, és megint tudok tamelni. Azért köszönöm a gyors választ! :)
2014. nov. 24. 18:22
3/3 anonim válasza:
Katt a peted képére és oda hívod magadhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!