Hogyan wowozzak olcsón?
menj a tauri szerverre vagy a pandariára és akkor elég olcsó lesz minden ;) mert tört szeró....
csak a realmist et írd át...
töltsd le az internetről ezt: [link]
ott lessz hogy create account
megcsinálod és onnan már szerintem tod de ha nem akkor írj
(innen INGYEN le lehet szedni a wow-ot)
KecskeMAN11
Persze level 20 ig ingyenes,de én most a teljes játék havi díjárol írtam a kérdést.
- 30 napos: 8.99 font helyett 9.99 font
- 90 napos: 25.17 font helyett 28.17 font
- 180 napos: 46.14 font helyett 52.14 font
az infó innen van
max külföldről rendelsz gamecard-ot, kihasználhatod az árfolyamokat és a valuta egyenlőtlenségeket (USD=EURO=GBP), áfa különbségeket. viszont arra figyelni kell, hogy eu-s legyen, mert az amcsi (us) nem felhasználható.
van facebookon egy oldal, ha jól emlékszem bimbi gametime a neve, ott árulnak áron alul digitálisan. haver vett tőlük, 2 hónap múlva bannolták a fiókját. kifizetett tízezreket a játékra, aztán hogy spóroljon párszáz forintot, bukta az egészet. nem biztos, hogy megéri.
meg van ugye, hogy farmolsz goldot és azt elcseréled más játékossal játékidőre vagy pénzt küldetsz vele a paypal fiókodra, majd abból vásárolsz eredetit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!