Gamer pc-t vagy ps4-et érdemesebb venni?
Ezt kár kérdezni. Mindenki azt válaszolja ami neki tetszik.
Én PC-s játékos vagyok, és nagyon erős előny kéne a konzolnak hogy ez változzon.
Igaz, hogy ha mindent high-on akarsz játszani erős vas kell és az drága, de nem csak játékra használhatod, hanem videóvágásra, netezésre, filmezésre vagy akár levelezésre is.
Számomra a legnyomósabb indok az az, hogy míg a GTA V 18-20k körül lesz konzolra, addig pc-re kb. 13-14k :)
Ha így nézzük, nem is sokkal drágább a PC :)
Dönts, ahogy neked tetszik :)
Embere válogatja.
Én PC-re szavazok, mivel számomra jobb. Lehet vele videót vágni, játszani, netezni, videót nézni és az esetek túlnyomó részében a grafika is kenterbe veri a konzolokét.
Árban nézve viszont egy profibb pc 300 körül van (vagy több), míg egy ps4 120, viszont azt a pc-t 5-6 évig vagy még tovább nem kell fejleszteni (+ játékoknál van lehetőség "ingyenes" használatra). Sokan azt mondják csak játékra kell nekik a konzol vagy pc, de hamar kiderül, hogy jó lenne rajta netezni, videót nézni és társaik.
Játékokat nézve vannak exkluzív PS játékok, de igaz ez a PC-s kiadásokra is.
Röviden: PC egyszer drágább kiadás, viszont sokoldalúbb, mint a konzol. Én PC-re szavazok.
pc, mivel tobb lehetoseget nyujt
ujabb amator youtubosokra meg nincs annyira igeny, mar igy is tul soman vannak
A játékra épített pc az pénztemető!
Egy konzolon 5-6 évig tusod nyomni a legújjabb game-ket, nem kell félned hogy elmegy-e az adott játék.
Netezésre meg lehet egy ócska 20e Ft-os pc-t ia használni.
Gamer pc-t akkor építs, ha nem bános hogy viszi a pénzed és 2-3 év mulva elavult eladhatatlan netes géppé alakul át.
#8: Azt nem hiszem, hogy gyönyörűen fut, max eldöcög...
#9: 5-6 évig biztos nem bírja, az én 1,5 éves gépemen nem megy már minden maxon, pedig 200 ezerért vettem és minőségi alkatrészekből lett összerakva. Egy 2-3 ezer körüli gép jóindulattal is 3 évig alkalmas arra, hogy normálisan játssz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!