Melyikre érdemesebb gamer pc-t építeni? Intelre vagy AMD-ra és ATI vagy Nvidia Vga
Ezt pontos összeg nélkül nem fogjuk tudni megmondani. A fanoskodáson kívül más nem lesz.
Vannak kategóriák ahol még az egyiket venném, vannak ahol a másikat.
VGA-nál már más a helyzet, a GTX 670/680 alatt nincs igazán versenyképes nV kártya, bár a GTX 670/680 se egyed uralkodó, van nekik is konkurenciájuk, igen erős. Bár szerintem a HD 7950/7970 tud olyat ami miatt a keplerek nem lesznek jó vételek, de mindkét oldalt van pro és kontra, ez már ízlés kérdése.
" Az Intel meg az AMD is processzort gyárt"
Talán 2006-ban vásárolta fel az AMD az ATi-t, és a HD 5xxx után a márkanevet is megszüntette.
Ha gamer pc én Intel+nV-re voksolok, habár ennek ellenére AMD-s gépem volt (fullosan) egy évig, most AMD+nV kombó tökéletes. (De, ha normálisabb árakban nézzük, akkor AMD-s legyen az egész, ahol viszont van lóvé Intel+nV)
De hogy felettem is mondták (főleg VGA-k terén) mindenhol van pro és kontra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!