League of Legends-AvP?
Figyelt kérdés
Nem tudom, másnak is feltűnt-e már a hasonlóság Rengar és a Predatorok, és Kha'zix és az Alienek között, habár az utóbbi már kevésbé. Meg a két faj, illetve karakter kapcsolata is hasonló. Lehetséges, hogy a Riot róluk mintázta a két hőst, vagy van valami közük hozzá?2014. nov. 10. 20:02
1/6 anonim válasza:
Rengar egy oroszlán szerű vérbeli vadász, khazix meg egy bazinagy rovar. Van sok dolog ami bele lett csempészve a játékba, de ez nem az. Rengar meg a predator :D inkább oroszlán.
2/6 A kérdező kommentje:
Jó, tudom, nem teljesen ugyanolyanok, de azért mégis nagyon hasonlít nem? ha már videó is van fent róla a yútbobon.
2014. nov. 10. 23:17
3/6 anonim válasza:
Videót bármiről készíthet bárki. https://www.youtube.com/watch?v=iUyXyaHGYEU
Khazix tényleg hasonlít kicsit az alien-re, de még ez sem 100%. Ha khazixra azt mondod alien, azt mondom talán. Ha rengarra azt mondod predator, azt mondom nem láttad a filmet :D egy nyálkás high tech ufó röntgen maszkkal meg kézre erősített c4-el valahogy szerintem nem hajaz rengarra a vadállatra :D
4/6 savanyújóska válasza:
Pedig a Rengar-Kha egy AvP tribute, nyilván nem másolhatják le őket egybe, de azért elég sok minden stimmel, plusz a nemtomhanyadik perc után quest, hogy öljék meg egymást, amiért Rengar megkapja Kha fejét wardként, és 1500 sight range-t, Kha meg evolveolhat egy 4.-et is. A másik hoppon marad. Szomorú.
5/6 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=XF41Wm51eQs&spfreload=10 és tényleg mennyire hasonlít....jó, mindenki gondoljon mást, de szerintem akkor is hasonlítanak, és nem azt mondtam, hogy egy és ugyanazok, csak fellelhető némi párhuzam. Amúgy van még pár olyan hős, akiket egy kicsit "loptak" valahonnan. Pl a legtöbb Shurimai egyiptomi istenekről lett mintázva.(szerintem)De van még pár akik csak picit hasonlítanak valami másra, ami előbb volt. De lehet, hogy az alkotók nem is ismerik. De mindegy.
2014. nov. 12. 23:42
6/6 anonim válasza:
Minden egyes tánc a játékban, valami valós ismert dologról lett mintázva. Minden karakter tánca. Ez már magában egy elég nagy finomság például :D ha már itt járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!