Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valakit érdekel? (Call of...

Valakit érdekel? (Call of Duty Advanced Warfare)

Figyelt kérdés

Nos lényegében én és egy haverom eléggé sokat játszunk az új coddal, kíváncsi lennék hogy valaki akar-e csatalkozni hozzánk.Kikell emelni hogy nem vagyunk profik, de kezdők sem álltalában ilyen 25/10 (ölés,halál) statunk szokott lenni a jobb körökben a legjobb K/D-m 3.80-as Megközelitőleg 6 embert keresnénk megközelitőleg 12 év felett mi mind a ketten 14 évesek vagyunk, ebből a bandából később lehet klán, vagy akármi..... akit érdekel vagy jelöljön be steam, vagy írjon privátba. Ja és ne lepödjetek meg ha nem tudok teljesen jól beszélni mert velem született rendelleneségem miatt pösze vagyok és hadarok is (bár a hadarás nem tartozik bele a rendelleneségbe)

Steam nevem:tohotom 5

2014. nov. 10. 19:43
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem a legjobb k/d-m 75/0,átlagban pedig 6.37....csak összehasonlítás miatt :)
2014. dec. 11. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!