Nektk sem valami szép a cod advanced warfare?
Figyelt kérdés
ha leveszem mediumra, akkor simán fut viszont sokkalvrondább mint az elődei voltak ugyanilyen beállíttások mellett... az aw-ban mediumon néha bemar neki egy cod ghost-ban meg ultra grafon sokkalta szebb élménnyel ment minden mint kés a vajba. Itt meg tök rondán is beszaggat...2014. nov. 7. 02:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem néz ki rosszul high-medium beállításokon sem az AW, sőt messze körözi a régebbi COD-okat. Egyébként várj még 1-2 hetet, addigra meg szoktak érkezni az első patch-ek amik az FPS problémákat javítják. A Ghost is borzalmasan optimalizálatlan volt megjelenésnél, de néhány hét alatt kijavították.
2/5 A kérdező kommentje:
okés, köszike!
2014. nov. 10. 00:02
3/5 anonim válasza:
A grafika ugyan az, csak játszottak kicsit a shaderekkel és az effektekkel. Semmi különös.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem minden mediumon van, sőt azt hiszem a dephts, meg még valami, very highon, mégis a föld, vagy a talajon lévő törött fa illetve maga a talaj is, például majdnem olyan mint egy sima half-life-ban :S
Mit állítsak át vagy melyik opciót, hogy szép, vagy legalább normális legyen?
A CONFIGOM:
- Asus P8P67 alaplap
- 2x4 Gb /8 Gb/ RAM 1600 Mhz, Kingston memória
- NVidia, GeForce GTX 560 Ti VGA
- Corsair GS600, 600 Watt tápegység
- 1,5 TB Winchester
- Windows 7 Ultimate 64 bit Op. rendszer
- DirectX 11
2014. nov. 12. 23:30
5/5 anonim válasza:
A játék ennyire csúnya! Max grafikán fut nekem és néha okádni tudnék a textúrák miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!