Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A FAR CRY 3-BA AZ ELEJÉN át...

Ildikó 71 kérdése:

A FAR CRY 3-BA AZ ELEJÉN át kell jutni a dzsungelen! Felmászok az indán utánna átmegyek a szikla alatt ott leugrik egy férfi törrel a kezében! Hogy jutok át rajt? Mert a szoközt kell nyomkodni de hiába ugy is végez velem!

Figyelt kérdés
2014. nov. 6. 21:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azt a gombot nyomd meg amit ir és pont akkor mikor megjelenik a felirat kicsivel se később.Jónak kell lennie mert én már 2-szer végig vittem a játékot mindenféle gondok,hibák nélkül.
2014. nov. 7. 11:37
 2/13 anonim ***** válasza:
A szóköznek a ritmusát kell felvenned és úgy nyomkodni ahogyan a képernyőn is villog a szóköz felirat pont akkor.
2014. nov. 7. 11:38
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen igy sikerült igaz tizszer neki indultam!
2014. nov. 7. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:

Ha bármi segitség kell a Far Cry 3-hoz vagy ezzel kapcsolatba szeretnél tudni valamit akkor irj nyugodtan megpróbálok segiteni.Én már 2-szer végig vittem a játékot.

Szerintem max beállitásokkal nagyon szép és élvezhetö a játék.

2014. nov. 7. 21:12
 5/13 A kérdező kommentje:
köszi
2014. nov. 7. 21:33
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem tölsd le a Far Cry 3 magyarositását amihez kelleni fog 5 db Patch és akkor érteni fogod a játékot meg azt is hogy mi a feladat.Küldjek linket a ahonnét letudod tölteni a Magyarositást és a Patch-eket???
2014. nov. 7. 21:46
 7/13 A kérdező kommentje:
igen légyszi! A patcheket hova telepitsem?
2014. nov. 7. 22:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Akkor küldöm a Patch-ek letöltéséhez valo linket [link]

Erre rákattintassz és akkor ot tlátod pirossan a Patcheket

ilyet keressél mnidegyi kalatt hogy Download the patch here. erre kattincs rá és mensdle a gépedre mnid az 5 patchet.Az 5.patch az ot tvana Previous Patches melett arra katitncs rá remélem ennyire azért értessz az internethet valo letöltésekhez.Ha letöltötted mnid az 5 Patch-et akkor utánna felmész erre az oldara [link] inenne meg letöltöd a Magyarositást Far Cry 3 magyarirás v1.1 letöltése azátn letölti és ezután elöször mind az 5 Patchet fel kell egyesével telepitnei ajáték Fökönyvtárába Helyi lemez Program Files Ubisoft Far Cry 3 ide feltelepited mnid az 5 Patch-et utánn ameg a Magyarositást ugyan ide a Far Cry 3 könytvárába és elvileg ha mindnet jol csináltál akkro magyar lesz a játék. Ha kész vagy mindennel akkor irjál nekem légyszi hogy sikerült-e magyar lett-e a játék vagy sem OKÉ?

2014. nov. 7. 23:05
 9/13 anonim ***** válasza:
ha rákattintottál az elso linkre akkor van ot toylan hogy PREVIOUS PATCHES arra katitncs rá és kihozza a Patch-eket.
2014. nov. 7. 23:08
 10/13 A kérdező kommentje:
köszi most fekszem majd holnap! Jó éjt!
2014. nov. 7. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!