Egy 10-es skálán mennyire pontoznátok az "Outlast" játékot? Esetleg van itt valaki, aki (valamiféle csoda folytán) egyetlen rezzenés nélkül játszotta végig?
Kiváló horror játék,én személy szerint kb az első másfél óráról tudok nyilatkozni,tovább még nem mertem vinni XD
Néztem róla gameplayeket,hát elég para az egész az a baj,hogy tele van jumpscare-ekkel és így próbál egyrészt még ilyesztőbb lenni,na azt meg ki nem állhatom :D
Tervezem a végigjátszását,de szerintem nem egyedül XD
Köszönöm a választ, ment a zöld pacsi =-)
Én ma fejeztem be a játékot... őszintén szólva nagyon oda lettem érte. Nálam 10-ből 10 =)
Na és milyen volt?
Voltak részek amik nagyon megrémisztettek? :D
A könyvtárnál kellett megállnom legelőször, akkor kb. fél óra pihenéssel kezdtem neki a játéknak =D
Utána még csomó ideig rendesen be voltam szarva, de utána jött az a rész, mielőtt a pap belém nyomta a szurit, sz"al amikor az alagsorban kellett bekapcsolnom a generátort, az a rész ilyen kis freerunnak jó volt, onnanstól kezdve már nem paráztam annyira, de 100%-ból 90%-ban még így is félelmetes volt a játék, sz"al minden tiszteletem a játéké =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!