Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Outlast, mennyire ijesztő játék?

Outlast, mennyire ijesztő játék?

Figyelt kérdés

Már sok videót néztem róla, és úgy döntöttem letöltöm és megpróbálok vele játszani, annak ellenére, hogy félek az ilyen játékoktól. A videókban nem féltem annyira (inkább csak megijedtem), de csak nézni valamit vagy játszani is egyáltalán nem ugyanaz. Nektek mi a véleményetek?

15/L

2014. okt. 25. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Heló!

Éjszaka, egyedül vidd, és kiugrassz a bőrödből. Én mondjuk úgy játszotam, hogy tényleg rabul ejtettem magam a játékkal, hogy még angyobb hatást gyakoroljonrám, de valóban nagyon ijesztő, hatásos játék, ami tényleg félelmetes.

2014. okt. 25. 22:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát én mondjuk megfogadtam, hogy csak fényes nappal játszom és körül veszem magamat emberekkel :D És még így se biztos hogy végigviszem :D
2014. okt. 25. 22:48
 3/13 Csori96 ***** válasza:
Hogy mennyire ijesztő, az attól függ, mennyire vagy félős. A játék során volt pár rémisztő rész, és az elején egyszer meg is ijedtem, de összességében nem sokszor tudott félelmet kiváltani belőlem.
2014. okt. 26. 01:54
 4/13 dromedarbalu válasza:
65%
Ez a játék nagyon félelmetes még tapasztalt horror játékosok számára is.
2014. okt. 26. 09:21
 5/13 anonim válasza:
100%
Ez egy olyan játék amivel ne játssz ha egy kicsit is félős vagy...
2014. okt. 26. 10:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is nemrég töltöttem le,és szerintem elég ijesztő,bár ez attól is függ,hogy ki mennyire félős.

Meg azért van pár olyan rész,ami nehéz is,meg néha meg is kellett állítanom a játékot....:D

2014. okt. 26. 12:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Ma elkezdtem vele játszani, és azt vettem észre, hogy nem félek (annyira), inkább csak megijedek néhány résznél :D
2014. okt. 26. 15:39
 8/13 anonim válasza:

Mi is veled egyidősek vagyunk, fiúk, uncsimmal vittük ki nemrég a DLC-vel együtt, nappal vittük, de a szobába olyan sötétet csináltunk, hogy a billentyűzetet alig láttuk.

Paráztunk is és megijedtünk.

Hogy nagyon őszinte legyek:

Annyira belemélyedtünk a történetbe, HOGY ELFELEJTETTÜNK FÉLNI, és mivel nem voltunk készülve a hirtelen dolgokra, akkor jól bef*stunk.

Minden ijedésnél cseréltünk, hogy a másik játszon.

Meg én olyan vagyok, hogy ha láttam valakit elmenni vagy elsuhanni, azért is utána mentem, mert egyszerűen annyira kiváncsi vagyok, hogy nem érdekelt semmi, és néha emiatt szívtam meg.

De nem ezért szeretem ezt a játékot, hanem a gyönyörű, szinte tökéletes kidolgozásért, grafikáért, és a legfontosabb: A történetért

Olyan élethűen megvan csinálva:

Tudjátok, amikor Dr. Trager levágta a karakterünk ujjait, aztán beszorult a liftbe, és a whistleblower DLC-be megtaláltuk a másik karakterrel a tetemet, és a templomot is láttuk égni, mert a másik karakter éppen látta ahogy felgyújtják a kereszten az atyát, persze ezt mindenki látta aki végigvitte.

Meg amikor a DLC-s karakterrel elvisszük az első karakter kocsiját, meg a lyuk a kerítésen, ahol az elején bejutunk az első karakterrel, az is ott van, és be tudunk menni

Szóval minden ugyanúgy van, meg ahogy laptopon megírjuk az e-mailt, mert ugye a DLC ELŐBB játszódik, meg igaz hogy az egyik előbb játszódik, de a végen utolérik egymást és egyidőben játszódnak, összefonódnak (vicces lenne például ha a két karakter találkozik)

Úgyhogy ezt még most se tudom felfogni hogy hogy lehetett ilyen jó dolgot alkotni.

Ezt azért írtam le, mert én szerintem emiatt mindenképp játszd végig MAGYARITÁSSAL, és MINDENT olvass el, mert ilyet nem szabad kihagyni, a legjobb magadtól mindenre rájönni, HISZEN EZÉRT JÖTTÉL EBBE AZ INTÉZETBE, és a legjobb tényleg, ha odaképzeled magad és nyomozol mint a karakter.

Így megpróbálhatod legyőzni a félelmet és az ijedést, mert megjegyzed a dolgokat, mondjuk hogy megjegyzed, hogy hol van egy búvóhely és így a legjobb.

Így kell játszani ezt a játékot, és a legjobb élményt nyújtja.

2014. okt. 28. 00:26
 9/13 A kérdező kommentje:
Én pont a történet miatt töltöttem le, meg a remek grafika miatt, ami még nagyobbat dob a játékon. A DLC történetét mondjuk eddig is tudtam, ha nem is minden részletet, de a kiegészítőről még semmit, és amit itt leírtál, az most ledöbbentett. :D Amint végigjátszom a játékot nekiállok a kiegészítőnek. Csak ezzel a folytonos sikongatásommal kellene kezdenem valamit, mert már így is felébresztettem párszor anyukámat :'D
2014. okt. 28. 22:11
 10/13 anonim válasza:

Utolsó vagyok.

A DLC és a kiegészítő ugyanazt jelenti :D

A sima az az alapjáték.

A sima alapjáték végén pedig abban a laborban leszel, ahol majd a DLC fog kezdődni.

Ezt a star warshoz tudnám hasonlítani, mert ott is először megcsinálták a 4-5-6. részt, aztán az első hármat ami az előzmény.

És amikor a végére érsz az alapjátéknak, akkor a labor ugye véres meg stb.

De amikor utána elkezded a DLC-t, akkor tiszta és te egy ott dolgozó vagy, aki végül úgy kerül a rosszba, hogy lebukik a laptopon megírt email miatt, és beraknak a betegek közé, de az emailt megkapja a másik csávó :D

Így kezdődik az alap hogy eljön kocsival ugye a kapott email miatt :D

Tulajdonképpen:

Alapjáték: a hely felfedezése külső, betévedt szemmel.

DLC: felfedezés a betegek szemével

És az egyik igaz, hogy küldi a másiknak az emailt de a végén egyidőben lesz az.

Ilyen jó singleplayert még életemben nem játszottam

2014. okt. 29. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!