Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Outlast, mennyire ijesztő játék?

Outlast, mennyire ijesztő játék?

Figyelt kérdés

Már sok videót néztem róla, és úgy döntöttem letöltöm és megpróbálok vele játszani, annak ellenére, hogy félek az ilyen játékoktól. A videókban nem féltem annyira (inkább csak megijedtem), de csak nézni valamit vagy játszani is egyáltalán nem ugyanaz. Nektek mi a véleményetek?

15/L

2014. okt. 25. 22:34
1 2
 11/13 anonim válasza:

De készülj rá, hogy a DLC rövidebb mint az alapjáték, de viszont 3x olyan undorító és ijesztő.

3 példa:

Az elején lesz egy szakállas, sovány, csupa vér csávó, akinél fűrész van, és beleket eszik.

Attól undorítóbb és ijesztőbb kari nincs is, és képzeld amikor nem látjuk és elkezdi búgatni a fûrészt, aminek inkább ilyen flex hangja van, meg amikor kimentünk a ködbe, és a csávó követett és hallottuk a flexet, áhh.

Ott nem találkoztunk vele, de amikor ilyen messzire eljöttünk tőle, és meghallottuk azon bef*stunk.

A másik az, amikor összefutunk azzal a csávóval, aki az elején be volt zárva az üvegtartályba és monitoron figyeljük, aztán bosszút akar állni, áhhh

A harmadik, ez is para

Eljutunk egy kerítésig, ahol a kapunk át kell menni, de szikrázik az egész, a kerítésbe áram van.

Van nem messze egy lejárat a pincébe, ahol lekapcsoljuk az áramot.

Feljöttünk erre egyszer csak megint szikrázik, valaki visszakapcsolta, és hangos, gonosz nevetés hallatszik, és megint le kellett menni, és ki tudja ki nevet :O

Ezen kiégtem...

Ezeket azért írtam inkább le, hogy elviselhetőbb legyen, de ahogy magadat leírtad, szerintem semmit nem rontottam az élményeden, így is meg lesz a hatása

2014. okt. 29. 00:17
 12/13 A kérdező kommentje:
Úristen egyre jobban végig akarom játszani :D Szerencsére az undorító dolgok nem zavarnak, viszont anyukámat figyelmeztetem hogy túl sok alvásra ne számítson :D Köszi a válaszokat!!
2014. okt. 29. 14:59
 13/13 anonim válasza:

Szívesen.

Mi is csak ezért játszottuk végig, a szívdobogás ezerrel az meg már csak hab a tortán :DD

2014. okt. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!