Outlast, mennyire ijesztő játék?
Már sok videót néztem róla, és úgy döntöttem letöltöm és megpróbálok vele játszani, annak ellenére, hogy félek az ilyen játékoktól. A videókban nem féltem annyira (inkább csak megijedtem), de csak nézni valamit vagy játszani is egyáltalán nem ugyanaz. Nektek mi a véleményetek?
15/L
De készülj rá, hogy a DLC rövidebb mint az alapjáték, de viszont 3x olyan undorító és ijesztő.
3 példa:
Az elején lesz egy szakállas, sovány, csupa vér csávó, akinél fűrész van, és beleket eszik.
Attól undorítóbb és ijesztőbb kari nincs is, és képzeld amikor nem látjuk és elkezdi búgatni a fûrészt, aminek inkább ilyen flex hangja van, meg amikor kimentünk a ködbe, és a csávó követett és hallottuk a flexet, áhh.
Ott nem találkoztunk vele, de amikor ilyen messzire eljöttünk tőle, és meghallottuk azon bef*stunk.
A másik az, amikor összefutunk azzal a csávóval, aki az elején be volt zárva az üvegtartályba és monitoron figyeljük, aztán bosszút akar állni, áhhh
A harmadik, ez is para
Eljutunk egy kerítésig, ahol a kapunk át kell menni, de szikrázik az egész, a kerítésbe áram van.
Van nem messze egy lejárat a pincébe, ahol lekapcsoljuk az áramot.
Feljöttünk erre egyszer csak megint szikrázik, valaki visszakapcsolta, és hangos, gonosz nevetés hallatszik, és megint le kellett menni, és ki tudja ki nevet :O
Ezen kiégtem...
Ezeket azért írtam inkább le, hogy elviselhetőbb legyen, de ahogy magadat leírtad, szerintem semmit nem rontottam az élményeden, így is meg lesz a hatása
Szívesen.
Mi is csak ezért játszottuk végig, a szívdobogás ezerrel az meg már csak hab a tortán :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!