Anyukák! Szabadidőtökben szoktatok a számítógépen játszani? És mivel?
Figyelt kérdés
2014. okt. 26. 11:12
2/3 anonim válasza:
Az enyém évente 2x :)
Aztán felállítom!!! :D
3/3 anonim válasza:
én még babát várva játszottam dx ball(primitív labdajáték, de függő voltam tőle korábban és valaki megtalálta nekem mivel játszottam anno és így megint rákattantam, illetve az agyrémből(rendkívül sokat stresszeltem, mert mindig majd' összedőlt a ház is, olyan súlyos problémák jöttek egymás után, ezt hittem nem élem túl-de amúgy a sorozat gyerek után sem ért véget, mintha átkozna valaki, olyan)
most már a szabadidőmet inkább a fényképek szerkesztgetése, mentegetése, rangsorolása, szelektálása, csoportosítása, válogatása, nyomtatgatása tölti ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!