Anyukák, hol hívatjátok elő a babátokról készült fényképeket, hogy legyen albumban is, ne csak a számítógépen? Mennyibe kerül és mekkora méretű képeket csináltattok?
Végre összerendeztem az előhívásra szánt képeket, gondoltam a Dm-nél csináltatom, de úgy látom, hogy ott nincs 10x15 cm-es méret, mert állítólag az nem kompatibilis az automata gépek képarányával. Pedig én ilyet szerettem volna. Jó a 10x13-as méret is? Nem túl kicsi a kép? Ezt a méretet ajánlja az oldal, 19 Ft-os darabáron.
Kb. 200 képet szeretnék csináltatni duplán, hogy legyen a nagyszülőknek is, mert ők sem kaptak egy darabot sem eddig, pedig lassan 2 éves a lányunk.
régen a Müllerben hívatta elő, de nem igazán jó minőségűek lettek a képek
A Dm-ben, hogy kell előhívatni, ott is én küldöm el a képet a központnak és majd kapok sms-t ha megérkezik, vagy itt cd-re kell rátenni és at bevinni hozzájuk?
Köszönöm, akkor valószínű maradok a dm mellett, ha jó a minősége és nem is túl drága, nekem az a legegyszerűbb. Itt még pontokat is kapok a kártyámra ami szintén előny:)
Azért még megnézem az edigital-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!