Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Aki játszott már a Sims 4-el,...

Aki játszott már a Sims 4-el, annak mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés
Jobb mint a három? Esetleg a kettő szintjét üti? Mik az újdonságok benne? Mi a kedvencetek benne?

2014. okt. 23. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én imádom!!!!!!!!!! :) Én csak a 3-mal és a 4-gyel játszottam, nekem a hármas is tetszett, csak mindig kilépett, pedig bírta a gépem. :/ De a Sims 4 csak nagyon ritkán lép ki, és nekem ez a mesésebb grafika sokkal jobban tetszik mint a hármasé. Nekem az is tetszik a 4-ben hogy könnyebb a simeket és a házakat létrehozni. Szerintem sokkal jobb mint a 3.
2014. nov. 14. 16:08
 12/16 Saavedro ***** válasza:

"Nekem az is tetszik a 4-ben hogy könnyebb a simeket és a házakat létrehozni. "

Mert nincs annyi tárgy és választható lehetőség...am hétköznap egy gyors simsezésre tényleg a 4-es jobb. De egyébként a Sims 3 sokkal jobb menedzserjáték.

2014. nov. 14. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A Sims3 10 000x jobb. A Sims4ben a simek túl mesterségesek, ahogy minden más is, a Sims3ban viszont minden élethű. Szerintem a Sims3 az eddigi legjobb sims, szerintem még a sim1gyel is szívesebben játszok, mint a 4. résszel
2014. nov. 15. 13:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Én az összes létező sims játékkal játszottam. A Sims 3 magasan a legjobb,ez vitathatatlan, DE a Sims4 sem olyan rossz. Már vannak benne szellemek, medencék és tipegők is. A simek sokkal élethűbb érzelmekkel rendelkeznek,több dologra is figyelnek. Szerintem jobb a grafika is, bár tény, hogy nagyon hiányzik a 'nyitott világ'. Sok dolgot elvett, ami az előző szériában benne volt, de adott is. A tipegők nagyon édesek, a simsek könnyebben formálhatók és több lehetőség van az építésre, még akkor is, ha nem lehet mindent megtervezni. A kiegészítők is rengeteget dobnak a játékon, de sajnos nagyon drágák..irreálisan drágák. Mindent összevetve, az elején egy kisebb csalódás volt, de mára nagyon megszerettem.
2018. febr. 25. 10:50
 15/16 anonim ***** válasza:
65%
Régi kérdés ugyan, de most 2018-ból nézve szerintem a 2nél valamelyest jobb a 3nál pedig sokkal.. 5 évet nyomtam a 2-t imádtam nagyon jó volt, de meguntam... Mindent felfedeztem benne amit csak lehetett... 3 nekem nem jött be... Érdekesek a kiegészítői, de az alapjáték nekem egyáltalán nem nyerte el a tetszésem.. A 4 nos igen az alapjáték nem volt valami érdekes majd jöttek a dlc-k és egyre érdekesebb lett most ugyan úgy érzek vele kapcsolatba mint a 2-vel napról napra többet akarok vele játszani mert annyira érdekes dolgok vannak benne hogy megfogott.. Remélem, hogy még pótolják a hiányzó dolgokat benne pld autók illetve azt, hogy ne csak bérházban lehessen liftet építeni mert ez elég zavaró főleg ha kis házat építünk akkor jól jön a pincéhez illetve az emeletekhez. Remélem ezt még pótolják mielőtt piacra dobják az új sims-t ha egyáltalán lesz.
2018. febr. 28. 08:54
 16/16 anonim válasza:
Szerintem a sims 4 csak kiegészítőkkel jó mert az alap játékban alig tudsz mit kezdeni vele, főleg hogy még magyarul sincs. Nagyon zavar benne hogy nem tudsz úgy menni a városba mint a háromban hanem csak egy térkép nézet van és pár üzlet míg a háromban legalább 20 üzlet van.
2018. júl. 5. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!