Aki játszott már a Sims 4-el, annak mi a véleménye róla?
Nincs valami sok tartalom benne, de folyamatosan patchelik vissza őket, pl a legutóbbi frissítésben a szellemeket és a következőben a medencék jönnek, aztán pedig új állások.
Újdonság az érzelmek és hogy egyszerre több dologra is tudnak figyelni a sim-ek. A karakterkészítésen és a házak építésén sokat fejlesztettek, csak megfogod az adott testrészt/szobát és úgy húzod és alakítod, ahogy szeretnéd, ez az egyik kedvenc újításom benne.
Ami szintén nagyon tetszik benne, hogy milyen alacsony a gépigénye, sokkal jobban fut a gépemen mint a Sims 3, teljesen folyamatos, meg sem röccen. Viszont cserébe visszatértek a töltőképernyők.
Jelenleg ha van pár kiegészítőd a kettőhöz vagy a háromhoz, szerintem nem üti meg a szintjüket, de hosszabb távon megvan benne a lehetőség, hogy legalábbis a háromnál jobb legyen.
azt se felejtsük el, hogy kb 10 éves grafikája van
ez szégyen 2014-ben
tartalmilag 2-3 kieg után biztos jó lesz, most még nagyon gyér
Nos az én gépem már a kettőt sem bírja el. Ugyan nekem valahogy mindig az építés része ragadt meg, úgyhogy a 4-től sokat várok. Hogy kiengedhessem a kreativitásom. Az én gépemben ezek vannak:
Igen, esetleg valami életszerűbb lehetett volna így képek alapján. Valami GTA IV vagy V szerűség. De persze akkor ahhoz a gépigény nagy kellene. És így nagyon sok potenciális vásárlót kiejtettek volna. És az a mocskos pénz ami mindenkinek kell, de senkinek sincs.
Főleg akkor nem ajánlom, ha építeni akarsz. Jó cuccok vannak benne, de nagyon kevés és egyártalán nem lehet megszínezni őket, csak gyári színvariációk vannak és azokból is max 3-4.
Szóval szerintem jobban jársz, ha nem veszed meg, én sajnos megvettem és nagy csalódás volt. (Amúgy én is építkező vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!