A My Sims oldal megszűnt, van valakinek esetleg biztonsági másolata az oldalon összegyűjtött infókról vagy egyéb elérhetőség?
Előző év elején, mikor játszottam a Sims 3-al, akkor bukkantam rá a mysims.hu oldalra, ami nagyon megtetszett a rendszerezett és mindenre kiterjedő információ-gyűjteményével. Nagyon tetszett, bármit kerestem, akár meteoritokkal vagy helyekkel kapcsolatban - mint a katakomba -, nagyon részletes infókat találtam.
Az oldalt törölték azóta és én azok közé tartozom, akik nem tudtak róla mentést csinálni. Van valaki, akinek esetleg megvan az oldalnak a másolata, elejétől a végéig, vagy valami ugyanilyen oldal ami ugyanígy ráncbaszedve leír szépen mindent? Gyűjtemények, ételek, munkák a kiegészítőkkel együtt (lehet angol is, nem gond)
Nekem megvan a Tippek és a Barkácstippek
hova küldjem? :)
Ez az oldal pont úgy néz ki, mint amit kerestem, teljesen ugyanaz a leírás, igaz, hogy külön a keresőbe be kell írni, amit szeretnék megtalálni (ételek, gyűjtögetés, stb)
és a képek se jelennek meg nekem valamiért, de az információk legalább megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!