Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » WoW - WoD (Warlords of Draenor...

WoW - WoD (Warlords of Draenor) Az új faj skinek nektek tetszik?

Figyelt kérdés
Számomra egy irtózatosan nagy csalódás. A futás teljesen idétlen szinte az összes fajnál, kivéve a taurennél(ami mellékesen hihetetlen jól néz ki) mert a nagy böszmesége miatt még jól is áll neki. Eddig a kedvenc fajom a törpe volt, de olyan hihetetlenül idétlen lett ( pedig vártam nagyon mert képek alapján jól nézett ki). Úgy érzem mint amikor a kedvenc mesémet újra csinálják túl animálva az egészet. Nektek mi a véleményetek?

2014. okt. 21. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:

A WoW-ról már minden, nem létező bőrt le akarnak húzni, már a csontréteget is. Egyre aljább az egész.

Anno vissza akartam térni játszani, de a pandás kieg. kiverte a biztosítékot.

2014. okt. 21. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Egyre aljább az egész? Cata óta megcsinálták a játékot hogy minden területlen legyen egy értelmes történet szál / visszautalás könyv/képregényekre. Nekem a panda kieg nagyon tetszett (magákat a pandákat nem szeretem) Viszont ez az egész Sha történet , Anduin(stormwind herceg) vonal nagyon érdekes. És ami tényleg a legjobb az az Sieg of orgrimmar. Az tény hogy a WOD helyett lehetne más kieg is(persze azért élvezetes lesz ez is) például Queen Azshara és a nagák bevonulása.
2014. okt. 21. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Ki lehet kapcsolni az új modelleket.

" Cata óta megcsinálták a játékot hogy minden területlen legyen egy értelmes történet szál "

egy: feltéve, hogy eddig nem volt normális története

kettő: Az epikus fantasy sztori átment egy olcsó filmes/játékos/internetes utalásokkal teli fos komédiába. Catától lett a WoW a legjobb MMORPG-ből egy RÁK. 2005 óta játszottam aktívan Catáig, ahol aztán betelt a pohár. Nem is csak a repülés, ami megszűntette a wpvp-t, nem is csak a dungeon finder, amitől a régen élvezetes dungeonok egy farmfesté váltak, de hogy a világgal együtt a sztorit is meg kellett erőszakolni, hát no comment.

2014. okt. 21. 15:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Belefolyhatnék én is a "jobb lett - nem lett jobb Catával" témába, de nem ez volt a kérdésed.

Én csak hordában játszom és kizárólag PvE-zek, így allit elvétve sem látok, nem tudom, hogy néznek ki. Az undead véleményem szerint nagyon jó lett mind külsőre, mind mozgásban. A tauren csupán szebb lett, kidolgozottam, tán a tehén tetszik a legjobban. Azonban a mozgása... az valami förtelem. Néznem is fáj őket. A troll is határozottan jobb lett, csak még nagyon furcsa, hiába játszom vele nap mint nap, ezt a fajt egyszerűen alig bírom megszokni.

2014. nov. 2. 23:45
 5/5 anonim ***** válasza:
kidolgozottabb*
2014. nov. 2. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!