Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of Tanks játékban, hogy...

World of Tanks játékban, hogy tetszik nektek az új Chaffe Rally mód?

Figyelt kérdés
Esetleg van valami trükkötök benne?

2014. okt. 3. 22:34
 1/4 anonim válasza:
Hát én nem tudom.... Eddig nem nagyon tetszik, 5 menetből 5 csúfos vereség lett... Csapatjáték kell hozzá szerintem, amit ilyen botoktól hemzsegő MM-ben elég nehéz kivitelezni.
2014. okt. 4. 10:52
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen nagyon sok függ a csapattársaktól is. Nekem leginkább az a taktika jött be eddig, hogy nem foglalkozom az ellenséggel hanem nyomom neki és csak az útra koncentrálok. Csak a bázisnál kezdek lőni az ellenfelekre.
2014. okt. 4. 13:42
 3/4 TallandThin Boy ***** válasza:

Nekem eléggé tetszik, jól megcsinálták.

A trükköm az, hogy benyomom az autocélzást a hozzám legközelebb lévő ellenfélre és állandóan tüzelek, mindeközben pedig koncentrálok az útra és igyekszem minél nagyobb előnyt szerezni, hiszen az nyer, aki előbb befoglal. Így az a legfontosabb, hogy ki ér előbb a bázisra.

Van még egy tippem: ha egy ellenfél mögötted megy, pont annyira, hogy állandóan belő, akkor érdemes lefékezni, hogy ő kerüljön eléd és te kerülj előnyösebb helyzetbe.

2014. okt. 4. 17:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Van két jó levágási út a belső sávon kezdőknél (legalábbis én ennyi ismerek). Az egyik mikor az első felüljáróra felér a tank és az ugratás része jön balra kell rántani a tankot, hogy ne a hídra hanem a mellette lévő (a leesőknek tervezett kijárati) kis útra zuhanjál. Ezzel meg lehet úszni az éles kanyarban történő farolást és értékes métereket lehet vele nyerni. A másik mikor a második felüljáró alatti ugratós részek jönnek. Ott is kb ez a helyzet mikor az első ugrató jön ott balra kell rántani a tankot (ellenkező oldalon persze jobbra), hogy az ugratók melletti részre essél és ott aztán lehet padlógázt nyomni. Így nem kell feleslegesen ugratókat megmászni és lelassulni.
2014. okt. 4. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!