Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 játékosok! Nektek mi...

Sims 3 játékosok! Nektek mi tetszik a játékban?

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 20:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Hány játékossal játsszátok?Mennyire szoktátok az ilyen lehetőségeket teljesíteni(pl. ültess 5 db krumplit és kapsz pénzt érte) Mit szoktatok csinálni?Mennyi ideig játszotok vele(öregedés szempontjából)?Csináltok-e gyereket?Mennyire használtok kódokat?Mennyire élvezitek a játékot?

KÖSZÖNÖM!

2010. júl. 18. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én most már egy hónapja egy családdal játszom. Van több is, de most ezek a favoritok :) Addig játszom vele, amíg meg nem unom, vagy amíg van élő tagja a családnak. Pl. most ebben a szülők már öregek (egy csajjal kezdtem, mint fiatal felnőtt), a gyerekeik kamaszok (ikreik vannak). Ha két öreg megpurcan, akkor folytatom a gyerekeikkel tovább. Mondjuk itt a csaj elég későn szült, mert először azt akartam, hogy az életcélját beteljesítse (mamutvállalat igazgatója), és utána lett babája, de azt is úgy csináltam, hogy a pasi felmondott a munkahelyén és az volt otthon, nem a csaj.

Amúgy nagyon bírom ezt a játékot, mindig tök jó sztorikat is kitalálok hozzá :)

2010. júl. 18. 20:34
 3/11 A kérdező kommentje:
Használsz valami kiegészítőt?Nem unod meg?:)
2010. júl. 18. 20:35
 4/11 anonim ***** válasza:

Nos,nézzük.

1.Egy háztartáson belül min.1-el,max 5-el.De nagyon sok elmentett családom van,legalább 30.

2.Nem igazán szoktam megcsinálni az ilyen küldetéseket,kivéve,ha Kínába,Egyiptomba,vagy Franciao.ba nyaralok.

3.Hát,ez nehéz kérdés.Építgetem a karrierjüket,fejlesztem a jártasságukat,családot alapítok.

4.Mivel ki van kapcsolva az öregedés,ezért erre nem tudok válaszolni.

5.Néhány családnál csinálok gyereket,néhánynál nem.Kedvtől függ.

6.Kódot csak a pénzkódot szoktam használni.

7.Eléggé élvezem a játékot,bár ez is kedvtl függ.Van,hogy élvezem,és legalább 4 órán keresztül játszok,de van,mikor egy perc és elegem lesz.Azt nem tudom megmondani,mit élvezek benne.Jó játék.

2010. júl. 18. 20:35
 5/11 A kérdező kommentje:

amúgy én a sims 2-t nagyon nagyon szerettem,mert lehetett ilyen virágsim meg vámpír meg szellem meg ilyesmik,és azt csak ritkán untam,most megint feltelepítettem a sims 3-t ,és olyan nagy lelkesedéssel vágtam bele,de kb 5 óra után meg is untam.kiegészítők nélkül játszom,majd most lesz meg a világ körül,lehet,hogy ez a baj?mert a 2-nél az összes kieg. meg volt.remélem csinálnak ehhez is valami évszakokat mert azt IMÁDTAM!:P ti nem szoktátok megunni?

leírom az én játékmenetemet,hátha valami másképp csináltok,és nem unjátok meg:

1.családot alapítok,2 főt,egy csajt és egy férfit,csak lakótársak.

2.elküldöm őket munkára,majd a legmagasabb pozicióig hajtom őket,mert általában azokat szoktam választani életcélnak.

3.sohasem használok kódokat,szóval a pénzért is keményen kell megdolgozni(:D) és mindig felújítom egy kicsit a lakást.

4.szülinapi bulikat rendezek,kertészkedek.

5.társalkodni egyáltalán nem szoktam,a simjeimnek nincsenek gyerekei,se barátjai nagyon.( a gyerekeket már próbáltam de borzalmas, hogy mennyit kell velük szenvedni!

Szerintetek hogyan dobhatnám fel a játékomat?Emlékszem, a Sims 2-nél amikor kijött az Egyetem,egyből küldtem őket oda,és tanultak.Olyan jó volt:P Itt is lehet,hogy iskolásakat kéne gyártanom?

Vagy esetleg a kiegészítők miatt van?

Mit gondoltok?:D

2010. júl. 18. 20:46
 6/11 anonim ***** válasza:

szerintem a kieg miatt van:)

nekem megvan a világ körül és az álomállások is,és így már jobban szeretek játszani.

nem is rossz ötlet,hogy a pénzért is meg kell dolgozni...

amúgy én egyszer csináltam a tiniból egy partiarcot:D

örökké bulikba járt,meg pasizott összevissza:D

egy darabig jó volt,aztán meguntam.

amúgy jobban átgondolva a kérdést,azért élvezem,mert a fantáziám is működik játék közben.

pl. egy felnőtt házas párnál,akiknek volt egy gyerekük,elképzeltem(nem szándékos,egyszerűen ez jött magától),hogy milyen volt mikor fiatalok voltak...hogy titkolták a szerelmüket,mert a szüleik ellenezték volna,meg hogy megharcoltak a szüleikkel egymásért.

tudom,gyp-s vagyok:D

de ez nálam tényleg jön magától:D

második válaszoló voltam.

2010. júl. 18. 20:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem nincs semmi kiegészítőm, nekem így is nagyon bejön a játék. Gyereket mindig születek a csajjal, meg persze megházasítom előtte meg ilyenek, szeretem, ha sokan vannak, meg szeretem, ha csábítani kell:D

Amúgy én főleg azt szeretem, ha kamasz gyerek van a családban, azokkal tök jópofákat lehet csinálni, meg sokkal jobb ruháik vannak.

Amúgy ha már itt tartunk, meg tudná nekem valaki mondani, nagyon konyhanyelven, nagyon primitív módon, hogy hogyan kell (nem bolti) játékhoz plusz ruhákat letölteni (ezt inkább csak honnan) és feltenni a játékba? Meg a kiegészítőket hogy kell megcsinálni, hogy működjenek? Azokat tudom, hogy honnan lehet letölteni, csak nem tudom, hogyan kell felrakni.

2010. júl. 18. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:

H.Petra!

A kiegeknél elindítod a telepítést,amikor kéri a kódot,beírod,telepíted,utána crackeled.

Ruhákat innen tudsz letölteni: [link]

bal oldalt van egy olyan,hogy "fashion"és ott kitudod választani,hogy melyik korosztálynak szeretnél ruhát letölteni.Például a fiatalfelnőtt női ruhában is több oldalnyi van,szóval nézd át:)

2010. júl. 19. 10:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Köszike :) Remélem menni fog!
2010. júl. 19. 13:10
 10/11 A kérdező kommentje:

ejj,jöhetne már valami évszakok kiegészítő!:D

na,meg van a világ körül,tök jóu volt:P elmentünk shang haiba (más volt a neve,de én csak sanghajnak hivom:D) és csak 3 napra kapta meg a vízumot,így még élvezni se tudtam,aztán meg én öt napra vettem ki szabadságot,ráadásul már a karrierük csucsán vannak,ahol több a szabadnap,és kb 10 nap szabadság lett az 5ből,és idáig szenvedtem!:Dti mit csináltok épp?

2010. júl. 19. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!