Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of legens-ben hogy...

Hgfeusdj kérdése:

League of legens-ben hogy lehet olcsón sok rp-t összeszedni?

Figyelt kérdés

helló!

Szóval hallottam valami ilyesmit hogy rossz a lol rendszere és ha veszel rp-t akkor csak néhány percel később veszi le a pénzt a kártyáról és mire leveszi a pénzt addig többször is vehetsz le az oldalról rp-t úgy hogy csak egyszer veszi le közben a pént. Tehát kb.: 3*veszel fel rp-t de csak az elsőt fizetted ki vagyis 1* fizetsz. ha valaki tud valamit erről hogy ez hogy működik pontosan akkor írjon. Ja és ha van valami olyan hack progi amit le is lehet tölteni (nem kell megadni a telószámom sehol meg ilyenek) akkor az még jobb is lenne. már én is néztem ilyeneket de vagy tele volt reklámmal vagy nem ment mert rossz verzióban volt.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. szept. 26. 23:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Légyszives érd el nekem azt hogy ne hack-eljen senki. Szólj ha megvan. Addig vissza se írj. Köszi. Egyébként csak én vettem észre azt hogy a mai világban szinte lehetetlen bármit tisztességesen megoldani? És mielött visszaírsz hogy "te legalább megpróbálod" elmondanám hogy én is megpróbáltam és valameddig ment is de belefáradtam. én a hack-et választottam és jól is érzem magam vele úgyhogy nem értem mi a problémád. Most tudsz tenni ellene valamit? nem. hátakkor?
2014. szept. 28. 22:15
 12/24 anonim ***** válasza:
88%
De fogd már fel, hogy teljesen más feltörni egy több éves, már nem támogatott játékot, mint a rito rendszerét meghackelni. Annyira nem hülyék, hogy ingyen megváljanak a legfőbb bevételforrásuktól, viszont a Cod esetében tökmindegy, ha megvetted akkor már jól járt mindenki, és nagyon senkit sem érdekelnek a csalók.
2014. szept. 29. 18:56
 13/24 anonim ***** válasza:
Hú ha ez még működne is. Az egész online fut. Ha ezt fel tudod törni akkor nagyon gratulálok. Ha még fel is lehetne törni, olyan pert akasztanának a nyakadba hogy életed végéig fizethetnéd.
2014. szept. 30. 14:47
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Meg még annyit hogy ennek a csalónak de nagy a szája :'D úr isten. Most komolyan, Itt hencegsz vele hogy mekkora egy utolsó senki vagy az online világban? Ha létezne online szennyvízcsatorna, te ott ennéd az egereket a többi csalóval.
2014. szept. 30. 14:51
 15/24 A kérdező kommentje:

Egyébként mi a célod ezekkel? Mit akarsz elérni? Azt hogy ne hack-eljek? Elmondom neked, ez sajnos lehetetlen. Imádok hack-elni. (az a hobbim) Mindent tudok amit számítógépen lehet csinálni, és nem vagyok egy kis kocka, mielött ezzel jönnél, mert nem gépezek sokat és a kockák csak játszani szeretnek a játékokkal, de én jobban szeretem megérteni a programokat esetleg írni egyet. Szinte mindent tudok ami csak lehetséges a gépen: -videózni, zenét vágni, zenét csinálni, rajzolni, programozni, és ugye hack-elni. csak gondoltam hátha megy egy egyszerű bug-al. Tudod ez is kicsit olyan mint a pyrománia. De te ezt úgysem érted. És miért is vagyok tisztességtelen? Nem én vagyok az hanem a szar adminok akik nem végzik a dolgukat és nem tisztítják a szervereket és tudják hogy egy rakat szar a játék de azért eladják 8000ft-ért és közben nem tesznek érte semmit hogy jobbá tegyék. Na ezek a tisztességtelenek. Ezek után én milyen alapon legyek tisztességes?

Mi az hogy a csatornában enném a patkányokat? Szerintem aki annyira értelmes ember hogy ilyet ír és nem tudna valami normálisat az elmehetne patkánynak. Veled is csak azért vitatkozom mert tudsz normálisan kommunikálni, de most egy ilyenre mit mondjak?

2014. szept. 30. 17:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén csak szólni akartam hogy minden cheater csicska. Velük együtt te is :D nem fogsz változni, a hülyék nem tanulnak :3
2014. szept. 30. 19:40
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
A csalók az online világ legalja. A gamerek csövesei :D Vannak a szidkozódó idegbajos gyerekek, akik kárt okoznak a csapatuknak, ők a csóró havi 47-ezres szintűek, és a csalók a csövesek, a hajléktalanok.
2014. szept. 30. 22:32
 18/24 A kérdező kommentje:
Most ha személyesen ott lennék akkor megtapsolnálak. :D Tényleg, GRATULÁLOK nagyon ügyes vagy. Mert te az ilyen kifejezésekkel mint: csöves, csóró stb. a csúcson vagy.
2014. okt. 1. 16:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Hát az már biztos hogy az online életed értéke a csövesek szintjén van :) Amúgy meg ne legyél itt élőben mert én nem tapsolni szoktam annak akit ki nem állhatok.
2014. okt. 1. 19:24
 20/24 anonim ***** válasza:

"Szinte mindent tudok ami csak lehetséges a gépen: -videózni, zenét vágni, zenét csinálni, rajzolni, programozni, és ugye hack-elni."

L.O.L

2014. okt. 2. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!