Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox One-t vagy PS4--et...

Xbox One-t vagy PS4--et javasoltok az alábbi célra?

Figyelt kérdés

Azért szeretnék venni konzolt, mert a kinecttel egy olyan eszközt ad a kezembe amivel mozgásra tudom magam ösztönözni. Játszani FPS-t meg bármi mást majdnem biztos hogy egy percet sem fogok rajta (csak kapusat játszani, tornázni és bowlingozni ilyesmi). Ha jól tudom a Sony-nak is van kinecthez hasonló kütyüje de arról nem tudok semmit.

Előre kérlek benneteket hogy ne hype meg flamewar legyen itt hanem érveket, prot kontrákat szeretnék hallani témában jártas emberektől.

2014. szept. 22. 20:04
 1/4 anonim ***** válasza:
HA mozogni akarsz, akkor inkább Wii U meg 1 rakat fit sports játék, sokkal többet ér, mint a másik kettő. Kinectnél sajnos vannak/lehetnek komoly gondok (pl bevesz nem létező háttérmozgást, csak fix távolságon belül megy, kb 2-3 méter között, ha kilépsz belőle nem érzékel, stb).
2014. szept. 22. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak erre kell, és nem a legújabb játékokra, akkor szerintem is WII U. Felesleges megvenni 100-120.000-ért egy XBOX-ot vagy PS-t. (Vagy kondibérlet, az még olcsóbb.)
2014. szept. 22. 20:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Wii U
2014. szept. 22. 20:35
 4/4 Sowilo ***** válasza:

Két sokkal jobb alternatíva is létezik.

Az egyik:

[link]

A másik:

[link]

De ez is jó lehet:

[link]

Esetleg ez:

[link]

De a jógát is imádnád:

[link]

2014. szept. 22. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!