Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft: Herobrine lenne a...

Minecraft: Herobrine lenne a világomban?

Figyelt kérdés

Hallottam már róla és nem is hittem hogy létezik azonban a mai minecraftozásom folyamán találtam egy igen érdekes dolgot. Itt a kép: [link]

Karika nélkül: [link]

Nem tudomm hogy csak egy bug vagy mi de egy kicsitérdekes hogy egyszer csak így találok egy 2x2-es járatot. Tényleg nem én csináltam. Verzió 1.7.2. Szerintetek ő volt? A világot nem töröltem ki úgyhogy akinek kell annak elküldhetem.

2014. szept. 13. 14:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Mikor feljött a herobrine sztori, Notch twitteren rage-elt, magyarra lefordítva kb ezt írta ki: "Srácok, higgyétek már el hogy r*hadtul nincs és nem is volt öcsém." Annyira felidegesítette ez, hogy azóta még a patch note-okba is beíratta: Herobrine removed.

Herobrine nem létezik, és nem is létezett soha, csak modok formájában.

2014. dec. 4. 03:37
 32/36 semmi0200 válasza:
Az igaz hogy nem kellet volna törölni de én làttam herobrine-t sima minecraftba 1.7.2-ben ha akarodcelmondom mi történt
2014. dec. 4. 07:05
 33/36 anonim ***** válasza:
Nem akarom hogy elmondd mi történt, de minden ÉRTELMES ember tudja hogy ez csak egy sztori. Nem létezik. Notch is azt mondta nem létezik, ő készítette ezt a thetves játékot, hát tessék már megérteni :I Ha egyszer nincs, akkor nincs. Azt mondják hogy Herobrine notch halott öccse. Sosem volt öccse! Még ő is kiakadt ezen a bharomságon.
2014. dec. 4. 13:26
 34/36 anonim ***** válasza:
És ősidők óta minecraftozok. Milliónyi survivor map, és még szerverem is volt, tudod, olyan amire jártak is a playerek. Nincs herobrine és nem is volt soha.
2014. dec. 4. 13:28
 35/36 semmi0200 válasza:

Igen te kis zsenikém bizonyítsad be hogy beszéltél notchal!!

És ha nincs hero rine akkor az unokatesóm hogy látta őt?

Még én is láttam. Erre mondjál valamit nagyokos!

2015. jan. 21. 22:26
 36/36 semmi0200 válasza:
Herobrine bocs elba*zarintottam
2015. jan. 21. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!