Minecraft: Herobrine lenne a világomban?
Figyelt kérdés
Hallottam már róla és nem is hittem hogy létezik azonban a mai minecraftozásom folyamán találtam egy igen érdekes dolgot. Itt a kép: [link]
Karika nélkül: [link]
Nem tudomm hogy csak egy bug vagy mi de egy kicsitérdekes hogy egyszer csak így találok egy 2x2-es járatot. Tényleg nem én csináltam. Verzió 1.7.2. Szerintetek ő volt? A világot nem töröltem ki úgyhogy akinek kell annak elküldhetem.
2014. szept. 13. 14:06
21/36 anonim válasza:
Szia!
Én régen nagyon régen latta. Őt egyszer a barátomal 1.6.4-ben is de at szerintem ő csinálta! De nem tudom. Xbox-on többe. Látták...... de az,hogy a sknje nincs benne az nem jelent semmit végulis csak a ezeme fehér ugyan olyan mint steveé én hiszek benne de szerintem már most nincs benne ha feltöltenéd a mapot akkor megnézném mert kíváncsi vagyok
22/36 anonim válasza:
Én egyszer találtam 1.6.4-ben lecsupaszított fákat, fatörzseket és lombokat a levegőben. Volt egy bejárat, lementem, ott volt 2 zombi. Meg láda és középen egy ketrec, amiben kis zombi volt. Nekem minden haverom azt mondja, hogy létezik herobrine, kreatívban játszok, azonban még sosem láttam.
23/36 anonim válasza:
Előttem lévő, azt úgy hívják dungeon :D nagy valószínűséggel a felszinre generálta. Spawner a közepén (az a ketrec), Egy két láda, és pár zombi ami folyamatosan odaterem.
24/36 anonim válasza:
Egyébként csak mondom hogy soha de soha nem ölnek állatokat szörnyek,és ha malac vagy tehén hús is volt ott akkor már az ki van zárva hogy farkasok végeztek velük mert az a bárányokat és a most be került nyulakat támadja.Ja és nem lehet hogy találtál egy dungeont régebben és újra megtaláltad egy másik járaton?De egyébként nekem is TeamExtreme minecraftom van és még nem tapasztaltam ilyet,de a halott állatok elég furák nekem is.
25/36 anonim válasza:
Igen, csak egy dolog nincs kizárva. A kérdező fokozatosan egyre merészebb dolgokat mondott, míg végül már nem érződik igaznak, és szerintem már nem is mond igazat.
26/36 anonim válasza:
Hát az már nekem is NAGYON furcsának tűnik hogy csak úgy egy üres láda.
27/36 anonim válasza:
Talán az tűnhetne furcsának hogy amit a gyerek mondott egyáltalán nem vall a minecraftra és valőszínűleg nem igaz. Egy üres láda említésén akadsz fent? XD
28/36 anonim válasza:
Ha tudnád mindig van a a kazamatai ládákban valami. ):[
29/36 anonim válasza:
Ha egy az egyben nem igaz a kérdező sztorija, akkor valőszínűleg az üres láda sincs :P
30/36 semmi0200 válasza:
Én elhiszem hogy van herbrine normal minecraftba,én is így láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!