Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft: Herobrine lenne a...

Minecraft: Herobrine lenne a világomban?

Figyelt kérdés

Hallottam már róla és nem is hittem hogy létezik azonban a mai minecraftozásom folyamán találtam egy igen érdekes dolgot. Itt a kép: [link]

Karika nélkül: [link]

Nem tudomm hogy csak egy bug vagy mi de egy kicsitérdekes hogy egyszer csak így találok egy 2x2-es járatot. Tényleg nem én csináltam. Verzió 1.7.2. Szerintetek ő volt? A világot nem töröltem ki úgyhogy akinek kell annak elküldhetem.

2014. szept. 13. 14:06
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Én se hiszek benne azonban ma is volt egy furcsaság. A környék ahol letelepedtem tele volt állatokkal. Csináltam is egy farmot, de megölték őket. Onnan is tudtam hogy valaki megölte mert ott voltak a a gyapjúk és a húsok. Még mindig kétlem hogy ő lett volna. Zombik vagy csontvázak támadnak állatokat?
2014. szept. 14. 18:27
 12/36 anonim ***** válasza:
Támadhatnak állatra, ha véletlen megsérítik őket, utána folyamatosan támadják. Amúgy meg 1.6 alatt sem volt. Valaki indokolja meg normális érvvel miért lett volna. Ha az update log-ot akarják felhozni inkább ne. A herobrine removed sort épp azért teszik bele máig minden update-be hogy ne járjon ez a szóbeszéd hogy bent van a játékban.
2014. szept. 14. 18:36
 13/36 anonim ***** válasza:
Sokáig énse hittem benne (most se igazából) de egyszer az történt velem , hogy egy farmomon meghalt az összes (kb25) állat.Rendesen megölték őket.Majd este a házam alatt ahol eddig a bányám volt volt egy 2x2-es alagut csak úgy lett.Herobrinet nem láttam de akkor nem tudom , hogyan lettek ezek.
2014. szept. 14. 21:07
 14/36 A kérdező kommentje:
Na most már valaki tényleg mondja meg mi folyik itt! Átálltam 1.8-ra és aztán találtam egy dungeont. azonban ki volt világítva és kiszedtek mindent a ládából. Nem játszottam Multiplayerben. Bár MesterMC-t használok jelenleg de nem hinném hogy valaki más is megtudná tekinteni a mapomat. De ha találok valamit vagy valamit kiderítek készítek képet vagy akár videót is.
2014. szept. 14. 21:21
 15/36 A kérdező kommentje:
De hülye vagyok :P Nem mestermc-t akartam írni hanem teamextremet csak mind a kettőt használom és össze kavarom őket.
2014. szept. 14. 21:22
 16/36 Jófej:D ***** válasza:
Úgy látszik tényleg herobrine van ott. Azt tanácsolom hogy vegyél egy új gépet, mert ezen már nem fogsz tudni normálisan minecraftozni. Még az is előfordulhat hogy átmegy más játékokba.
2014. szept. 14. 21:37
 17/36 anonim ***** válasza:
Ha nem mentél fel Multiplayerre ugyan azzal a Mappal , mint amivel a Single-t viszed akkor tuti nem nyulhatott bele senki.Én ugyan még nem láttam Herobrine-t , de tudom hogy Notch eredetileg túlélő-horror játékot akart a Minecraftból.
2014. szept. 14. 22:03
 18/36 anonim ***** válasza:
Heló nekem is voltak ilyen problémáid itt a megoldás : tedd újra a Minecraftot!Van valami vírus ami letölt automatikusan egy Herobrine modot (alapbol nincs a játékban) és hidd ez még csak a kezdet.Késöbb már be fog ugrani a képbe hangos sikoltó hanggal általában este mikor bányászol!Tapasztaltam , utána napokig nem mertem minecraftozni aztán valaki írta tegyem újra és azóta jó!
2014. szept. 14. 22:05
 19/36 anonim ***** válasza:
Úgy látszik a kérdező egyre jobban meg akar minket győzni erről a baromságról. Úgy érzem már hogy a sztori egy kamu. Attól hogy valaki ezt mondja, még nem létezik. Nem csodálkoznék ha ezek után még szépen csinálna is egy ilyet aztán lefotózná hogy nesze ez herobrine volt. Kérdező, elég lesz.
2014. szept. 14. 22:43
 20/36 anonim ***** válasza:
De mit is vitázok itt. Senki nem múlt el 14 éves és meg van győződve erről, közben kézzel fogható bizonyítéka nincs erről. Egyszerűen nem létezik. Java programozás nem túl bonyolult. Nincs skin-je, nincs mesterséges intelligencia megfelelője... Egyszerűen nincs. Nincs a fájlok közt, nincs sehol. Az meg hogy átmegy más játékokba egyszerűen bullshit. Majd Titanfall közben a pofádba ugrik... biztosan.
2014. szept. 14. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!