Nagyon fontos! Megszeretnek talalni egy jatekot?!
Figyelt kérdés
szoval lehet hulyen fogok fogalmazni de reg jatszottam azt a jatekot es nagyon fontos lenne hogy megtalaljam regen volt egy harmas gepem es az a jatek rajta volt azon a gepen de sajnos megment igy tobbet mar nem talalkoztam aval a jetkal pedig mar kerestem nem tudom h az csak igy gepen lehet jatszani v neten is fenn van e ha ti tudtok rola valamit legyszi segitsetek . A jatek valami olyasmi volt hogy volt egy kis ember es felkellet szedje a gyemantokat es voltak akadajok labirintusok ees volt belole tobb palya sajnos a nevere nem emlekszem es csak ennyi van megmaradva belole :(2014. szept. 12. 12:26
1/2 anonim válasza:
Boulder Dash: Treasure Pleasure esetleg?
2/2 A kérdező kommentje:
nem pont ez nagyon hasonlit ra de nem ez de azert koszonom :)
2014. szept. 21. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!