(Fontos)? Batman arkham citybe elakadtam a múzeum résznél nem tudom feltörni nincs meg aZ a szerkezet amivel fel tudnám?
Figyelt kérdés
Van egy xbox 360-om megvan rá a batman arkham city és elakadtam az a rész amikor a titán szereket felkell robantani, már csak 3 maradt 2 a bekeritet körzetbe a másik meg a múzeumba ahova nem tudok bejutni :( Mert felkéne törni a múzeum ajtaját de nekem az a cucc nincs meg és nejmtudom feltörni, gameplayt is néztem mindenkinek sikerült feltörnie csak nekem nem mert amivel mindenki feltöri nekem is az van de én nem tudom nem engedi ?2014. aug. 27. 08:56
1/15 anonim válasza:
Sztoriban hol tartasz? Voltál már előtte a múzeumban?
2/15 anonim válasza:
tovább kell haladnod valószínűleg a sztoriban és akkor majd elérhetővé válik
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi! Ott tartók hogy vannak a titán szerek ilyen hordoba es felkell robantani és MR.frezzt megkénne találnom,de victor zsas vagy hogy hívják az meg egyfolytába hívogat.
2014. aug. 27. 14:54
4/15 A kérdező kommentje:
De ha beírjátok hogy arkham city xbox 360 gameplay part 7vagy 8 és ott látni fogjàtok,
2014. aug. 27. 14:57
5/15 A kérdező kommentje:
Van még egy ilyen bekeritett körzetbe 2 titán szeres hordó megpróbálok oda menni azt lehet hogy akkor kellma múzeumba menni.
2014. aug. 27. 14:59
6/15 anonim válasza:
Ez a titán tartályos dolog csak mellék küldetés, később is tudsz vele foglalkozni. Keresd meg Freezt, hogy előre haladj a sztorival és akkor majd be tudsz oda menni.
7/15 A kérdező kommentje:
Jah oké nagyon köszönöm :-) és hol találom freezt mert semi konkrétat nem ír csak hogy keressem meg. De hol?
2014. aug. 27. 15:49
8/15 anonim válasza:
Elméletileg jobb oldalt kéne lennie egy hőmérőnek. Minél hidegebb van, annál közelebb van Freeze. Egyébként a rendőrség épületében van.
9/15 A kérdező kommentje:
Igen van egy mérő :-) értem szóval ha kék marad a jelző akkor annál közelebb van?
2014. aug. 27. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!