Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » (Fontos)? Batman arkham...

(Fontos)? Batman arkham citybe elakadtam a múzeum résznél nem tudom feltörni nincs meg aZ a szerkezet amivel fel tudnám?

Figyelt kérdés
Van egy xbox 360-om megvan rá a batman arkham city és elakadtam az a rész amikor a titán szereket felkell robantani, már csak 3 maradt 2 a bekeritet körzetbe a másik meg a múzeumba ahova nem tudok bejutni :( Mert felkéne törni a múzeum ajtaját de nekem az a cucc nincs meg és nejmtudom feltörni, gameplayt is néztem mindenkinek sikerült feltörnie csak nekem nem mert amivel mindenki feltöri nekem is az van de én nem tudom nem engedi ?

2014. aug. 27. 08:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm megy a plusz :-)
2014. aug. 27. 16:25
 12/15 A kérdező kommentje:
Basza meg elmentem pingvinért a múzeumba de erre nem tudom ki nyirni mert kell azna cucc amit frezztől kaptam volna ;( most valahogy vissza lehetne menni?
2014. aug. 27. 21:46
 13/15 anonim ***** válasza:
Freeze is ott van a múzeumban. Ahogy kijössz abból a teremből ahol Pingvin van, jobb kéz felé kell majd menni és ott találod a páncélja nélkül, azt kell neki visszaszerezni.
2014. aug. 28. 06:44
 14/15 A kérdező kommentje:
Megvan :-) köszi :-) pingvint is legyőztem, utana jött ez a raul ál vagy hogy a faszba hívjákmilyen démon csávó,jelenleg a sztoriban ott vagyok hogy frezzel kel küzdeni:-)
2014. aug. 28. 19:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Ras Al Ghul fontos szerepe lesz majd a sztoriban nagyon fontos szerepe. Ja ha már Freez akkor neki lesz még egy mellékküldije ahol a feleségét kell megkeresni az is nagyon jó.
2014. aug. 28. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!