(Fontos)? Batman arkham citybe elakadtam a múzeum résznél nem tudom feltörni nincs meg aZ a szerkezet amivel fel tudnám?
Figyelt kérdés
Van egy xbox 360-om megvan rá a batman arkham city és elakadtam az a rész amikor a titán szereket felkell robantani, már csak 3 maradt 2 a bekeritet körzetbe a másik meg a múzeumba ahova nem tudok bejutni :( Mert felkéne törni a múzeum ajtaját de nekem az a cucc nincs meg és nejmtudom feltörni, gameplayt is néztem mindenkinek sikerült feltörnie csak nekem nem mert amivel mindenki feltöri nekem is az van de én nem tudom nem engedi ?2014. aug. 27. 08:56
11/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm megy a plusz :-)
2014. aug. 27. 16:25
12/15 A kérdező kommentje:
Basza meg elmentem pingvinért a múzeumba de erre nem tudom ki nyirni mert kell azna cucc amit frezztől kaptam volna ;( most valahogy vissza lehetne menni?
2014. aug. 27. 21:46
13/15 anonim válasza:
Freeze is ott van a múzeumban. Ahogy kijössz abból a teremből ahol Pingvin van, jobb kéz felé kell majd menni és ott találod a páncélja nélkül, azt kell neki visszaszerezni.
14/15 A kérdező kommentje:
Megvan :-) köszi :-) pingvint is legyőztem, utana jött ez a raul ál vagy hogy a faszba hívjákmilyen démon csávó,jelenleg a sztoriban ott vagyok hogy frezzel kel küzdeni:-)
2014. aug. 28. 19:50
15/15 anonim válasza:
Ras Al Ghul fontos szerepe lesz majd a sztoriban nagyon fontos szerepe. Ja ha már Freez akkor neki lesz még egy mellékküldije ahol a feleségét kell megkeresni az is nagyon jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!