Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 vagy Sims 4?

Sims 3 vagy Sims 4?

Figyelt kérdés
Mindent összevetve melyik a jobb szerintetek?

2014. szept. 7. 15:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
89%
sims 3egyértelmű ...a 4az egy 0és az elöttem író meg egy hülye ha azt állítja h a 4nek jó v jobb a grafja
2014. nov. 5. 15:03
 12/30 anonim ***** válasza:
42%
A The Sims 4 1000-szer jobb mint a 3!!!!!!!!!!!! Nekem tetszik a grafika, a három olyan mű volt. A 4-be ráadásul az építkezés is könnyebb lett!!!!!
2014. nov. 15. 18:41
 13/30 Saavedro ***** válasza:
71%
Ránéztetek ti a Simek hajára? Vagy a zongora billentyűire? Én mindkét játékkal magas grafikai beállítások mellett játszom és a Sims 3-ban szálanként van kidolgozva a simek haja, amíg a Sims 4-ben összefolyik (a 2003-as PS2 Harry Potterben volt így kidolgozva). A Sims 3-ban a zongorabillentyűk szépen ki vannak dolgozva, a feketék kiemelkednek a fehérek síkjából, látszik, ahogy lenyomja őket a sim. A Sims 4-ben egy sík lap az egész-
2015. jan. 4. 13:52
 14/30 anonim válasza:
89%

Sims 3... mert hát hol is kezdjem...

Építkezés:

Mindenki azt mondja, hogy könnyebb a sims4ben amit nem hiszek el. Imádtam építeni, berendezni, de stílusosan. Komolyan olyan házakat építek, hogy másnak eláll a lélegzete. Na ezt a sims4ben nem lehet... nincs hozzá olyan kód amivel sikerülne összehozni a tökéletes házat... hogy mondjak egy példát: sims3ban az alap mellé falat sose tudtál építeni, de ha beírtad a kódot, akkor igen, és így határtalan lehetőségeid voltak. Na ez a sims4ben nincs.. építesz egy kocka házat azt ennyi. Letölthetsz bútorokat de mivel nincs download manager van, hogy be se kerül ajátékban amit külön letöltöttél, ami eléggé irritáló.

Nem adhatod meg a mintáját és színét bárminek, ami engem kiborít mert, hogy rendezzek be stílusosan egy szobát ha 8 különböző színüek a bútorok

Játék:

Sokszor a sims3ból mire eljutottam idáig kiléptem... de az biztos, hogy sokkal több lehetőségem volt az öltöztetésnél, a sminknél, a hajnál, a hajszínnél, a bőrszínnél, a testalkatnál pont annyi amennyi a sims4ben csak a 3ban lehet kicsit macerásabb.

Most azt nem fogom ide venni, hogy nincs medence, kutya, pince, autó.. lehet majd jön a kiegészítőkkel... ami engem idegesít az a multifunkcionalitásuk a simseknek.. amikor elküldöm enni, akkor ne kezdjen el beszélgetni a családdal, és 4x helyetváltoztatni mert 4 órán keresztül eszi az ebédjét... vagy amikor elküldöm tanulni egy könyvet, ne hagyja abba amikor neki úgy tertje kedve... a 3ban az volt amit kartál, ha a simed összeesett a fáradtságtól akk válts taktikát, de a 4 kb arról szól, hogy:

ÜLSZ A KÉPERNYŐ ELŐTT, MEG SE FOGOD AZ EGERET ÉS VÉGIGNÉZED, HOGY A SIMSEID LEÉLIK AZ ÉLETÜKET.

A két játék teljesen más. Aki építeni szeretne, berendezni, és utána az összes kiegészítővel játszani, annnak ott a sims3 és nem fogja csalódásérni.... akinek meg nem nagyon megy ez a taktikázás, hogy menyi idő kell mire megeszi, vagy, hogy ne legyen túl fáradt stb annak ott a 4 ahol kb semmit se kell csinálnod.

2015. márc. 21. 12:28
 15/30 anonim ***** válasza:

a sims 4 unalmas még jelenleg

majd pár év mőlva jobb lesz

persze a töltögetés startégiai hiba, egyszerüen nonszensz a 3 után

2015. márc. 21. 12:48
 16/30 anonim ***** válasza:
A sims 3 azért jobb mert szerintem a sims 4-nek nem jó a grafikája meg igazából szerintem a sims 4 hajlik a való életre viszont a sims3 meg pont hogy mesésebb és egy játék úgy élvezetes ha mesésebb a sims 3 sokkal érdekesebb a sims4-nél még a sims2 is érdekesebb:) bár nnak télleg rossz a grafikája de abba is vannak vámpírok vérfarkasok a sims 3 -ba már unikronis meg ilyenek amitől jó vele játszani
2015. ápr. 1. 16:09
 17/30 anonim válasza:
57%
őszintén megmondom kedves kérdező, a the sims 4 még 2015 ben is ugyan olyan "fos" mint 2014 ben pl a grafika szégyen, ugyan jó a karakter kidolgozás de szégyen maga a játékélmény! the sims 3 a legjobb merem feltételezni! :) (Megkésett a válasz de azért remélem nem baj ha írtam:)
2015. júl. 29. 19:48
 18/30 anonim válasza:
39%
A sims 4 sokkal jobb. Gyönyörű garfika sokkal több mindent lehet csinálni stb
2015. dec. 8. 22:53
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem értek egy a sims 3 sokkal jobb.

A sims 4-ben nem szabhatod meg a stílust,a térképnézet egy rakás sz*r,a grafika meg játékos,pedig én azt vártam,hogy élethűbb lesz.Mivel ez egy ÉLETSZIMULÁCIÓS játék.A hajak gázok,ahogy a ruhák is szerintem.A tipegőket kivették,ami nagy hülyeség volt,mert így kevésbé élethű a fejlődés.

Ezer és egy olyan elhanyagolhatatlan hibája van a 3-hoz képest ami miatt még 2016-ban is egy rakás szerencsétlenség.

(Bocsánat ha bárkit is megsértettem,de ez az én véleményem.)

2016. jún. 11. 12:08
 20/30 anonim ***** válasza:
50%
*egyet
2016. jún. 11. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!