Sims 3 vagy Sims 4?
Sims 3... mert hát hol is kezdjem...
Építkezés:
Mindenki azt mondja, hogy könnyebb a sims4ben amit nem hiszek el. Imádtam építeni, berendezni, de stílusosan. Komolyan olyan házakat építek, hogy másnak eláll a lélegzete. Na ezt a sims4ben nem lehet... nincs hozzá olyan kód amivel sikerülne összehozni a tökéletes házat... hogy mondjak egy példát: sims3ban az alap mellé falat sose tudtál építeni, de ha beírtad a kódot, akkor igen, és így határtalan lehetőségeid voltak. Na ez a sims4ben nincs.. építesz egy kocka házat azt ennyi. Letölthetsz bútorokat de mivel nincs download manager van, hogy be se kerül ajátékban amit külön letöltöttél, ami eléggé irritáló.
Nem adhatod meg a mintáját és színét bárminek, ami engem kiborít mert, hogy rendezzek be stílusosan egy szobát ha 8 különböző színüek a bútorok
Játék:
Sokszor a sims3ból mire eljutottam idáig kiléptem... de az biztos, hogy sokkal több lehetőségem volt az öltöztetésnél, a sminknél, a hajnál, a hajszínnél, a bőrszínnél, a testalkatnál pont annyi amennyi a sims4ben csak a 3ban lehet kicsit macerásabb.
Most azt nem fogom ide venni, hogy nincs medence, kutya, pince, autó.. lehet majd jön a kiegészítőkkel... ami engem idegesít az a multifunkcionalitásuk a simseknek.. amikor elküldöm enni, akkor ne kezdjen el beszélgetni a családdal, és 4x helyetváltoztatni mert 4 órán keresztül eszi az ebédjét... vagy amikor elküldöm tanulni egy könyvet, ne hagyja abba amikor neki úgy tertje kedve... a 3ban az volt amit kartál, ha a simed összeesett a fáradtságtól akk válts taktikát, de a 4 kb arról szól, hogy:
ÜLSZ A KÉPERNYŐ ELŐTT, MEG SE FOGOD AZ EGERET ÉS VÉGIGNÉZED, HOGY A SIMSEID LEÉLIK AZ ÉLETÜKET.
A két játék teljesen más. Aki építeni szeretne, berendezni, és utána az összes kiegészítővel játszani, annnak ott a sims3 és nem fogja csalódásérni.... akinek meg nem nagyon megy ez a taktikázás, hogy menyi idő kell mire megeszi, vagy, hogy ne legyen túl fáradt stb annak ott a 4 ahol kb semmit se kell csinálnod.
a sims 4 unalmas még jelenleg
majd pár év mőlva jobb lesz
persze a töltögetés startégiai hiba, egyszerüen nonszensz a 3 után
Nem értek egy a sims 3 sokkal jobb.
A sims 4-ben nem szabhatod meg a stílust,a térképnézet egy rakás sz*r,a grafika meg játékos,pedig én azt vártam,hogy élethűbb lesz.Mivel ez egy ÉLETSZIMULÁCIÓS játék.A hajak gázok,ahogy a ruhák is szerintem.A tipegőket kivették,ami nagy hülyeség volt,mert így kevésbé élethű a fejlődés.
Ezer és egy olyan elhanyagolhatatlan hibája van a 3-hoz képest ami miatt még 2016-ban is egy rakás szerencsétlenség.
(Bocsánat ha bárkit is megsértettem,de ez az én véleményem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!