Sims 3 vagy Sims 4?
A 4 szánalmas, rossz grafikájú és semmit nem lehet csinálni benne.
Elsők közt vettem meg a megjelenés előtt egy nappal, hiba volt. Teljesen nyugodt lelkiismerettel mondom, SENKI NE VEGYE MEG.
Az oké, a Simedet jobban testre tudod szabni. De itt ki is fogytunk sajnos a pozitívumból. Visszasüllyedt a Sims2 szintjére, már nem is mozoghatsz világon belül, egy csomó minden korlátozva van, arról nem is beszélve, hogy nagyjából kezelhetetlen. A kameramozgás is szörnyű.
Egyszóval egyértelműen a Sims 3 a jobb.
Sims 4 aki azt írja h szar annak mondom ez kb olyan mint egy beta vagy alpha emberem szeptember 2.-án jött ki !
Nem olyan mint más játéknál h most már csak azon dolgozunk h kiegészítők jaj de jó!
Ebbe még vannak hibák is... Gondolkodjunk már....
jó lesz a sims4, nekem az emóciók tetszenek, de midnen tekinttetben visszalépés a 3-hoz képest, fos grafika, alacsony felbontású texturák, igénytelen 3D-s modellek, minden szögletes, de nagyon csúnyán, mindez 2014-ben. A grafikai motor szerintem a 2 szintjét sem éri el, és kb 10 évvel van lemaradva, komolyan ha ennyira szart tudnak írni, miért nem vettek meg egy motort? ez szégyen. maga a játékmetenet nem lesz talán rossz, ez majd pár év alatt kialakul. az hogy nem tudok bemenni sehová töltés nélkül, az is gáz, ugyanakkor cserélben sosem látott mennyiségben vannak a simek mindenhol, elmész a bárba, edzőterembe, hemszegnek, volt olyan, hogy minden gépet zsákot hazsnálta valaki, fent az emeleten meg tömeg volt a zuhanyozóknál
ezt sikerült megoldaniuk, ellentétben a 3-mal, ahol egyetemen voltak ennyien, és a simem nem jutott be az épületbe a diplomaosztásra, vagy volt oylan óra, amikor a tanár nem jutott be az órára
Bocsi az ekezetekert.
Nekem nagy csalodas a Sims 4, de a Sims 3-mal sem vagyok megelegedve. A sims 3 folyton akadozik, mert a laptopom nem egy erogep. A sims 4 siman fut, viszont nem tetszik a grafika, meg a varos, keves a munka es hianyoznak a tipegok. A medence hianya annyira nem zavar, inkabb az nem tetszik, hogy mennyire megvaltozott az egesz, rossz ertelemben.
Sims 4. Szerintem csodálatos grafika És ugyan kevés minka, de ezen változtatni fognak.
Sims 3. Mű grafika (szerintem).
Szóval szerintem a sims 4 a jobb. (egyikkel se játszottam úgyhogy.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!