Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 vagy Sims 4?

Sims 3 vagy Sims 4?

Figyelt kérdés
Mindent összevetve melyik a jobb szerintetek?

2014. szept. 7. 15:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
67%
Egyelőre a sims 3 jobb, és ez szerintem így is marad amíg ki nem adnak a sims 4-hez valami igazán jó kiegészítőt ami feledteti hogy nem lehet szabadon mozogni a világban.
2014. szept. 7. 15:28
 2/30 anonim ***** válasza:
26%
Sims 3 a jóbb mert a grafika miatt rossz és nem teccik
2014. szept. 8. 16:18
 3/30 Virágh Attila ***** válasza:
90%
a 4 egy rakás szégyen
2014. szept. 9. 18:09
 4/30 anonim ***** válasza:
60%

A 4 szánalmas, rossz grafikájú és semmit nem lehet csinálni benne.

Elsők közt vettem meg a megjelenés előtt egy nappal, hiba volt. Teljesen nyugodt lelkiismerettel mondom, SENKI NE VEGYE MEG.

Az oké, a Simedet jobban testre tudod szabni. De itt ki is fogytunk sajnos a pozitívumból. Visszasüllyedt a Sims2 szintjére, már nem is mozoghatsz világon belül, egy csomó minden korlátozva van, arról nem is beszélve, hogy nagyjából kezelhetetlen. A kameramozgás is szörnyű.

Egyszóval egyértelműen a Sims 3 a jobb.

2014. szept. 9. 20:25
 5/30 anonim ***** válasza:
81%
Teljesen egyetértek, mintha a Sims 2-vel játszanál... Sims 3 egyértelmű
2014. szept. 12. 14:01
 6/30 anonim ***** válasza:
24%
És tudod, hogy ebbe mi a legrosszabb? Hogy már kezdetektől fogva tudtam, hogy rossz lesz. Még most is emlékszem, hogy amikor a sims 3 megjelent, azt szidták, mert nem annyira szórakoztató, mint a 2. Egy évet vártunk rá, hogy megjelenjen a 4. Nagyon elhúzódott a határideje, ugyanis 2014 elejére ígérték. Az igazat megvallva én csak ma jöttem rá, hogy megjelent, amikor rányitottam egy letöltögetős oldalra, és eléggé meglepődtem: Máris megjelent??? MI????? Kb. ez volt a reakcióm... Nekem sem tetszett, már amikor a demo megjelent...
2014. szept. 15. 16:30
 7/30 timon78 válasza:
38%

Sims 4 aki azt írja h szar annak mondom ez kb olyan mint egy beta vagy alpha emberem szeptember 2.-án jött ki !

Nem olyan mint más játéknál h most már csak azon dolgozunk h kiegészítők jaj de jó!

Ebbe még vannak hibák is... Gondolkodjunk már....

2014. szept. 18. 19:31
 8/30 anonim ***** válasza:
90%

jó lesz a sims4, nekem az emóciók tetszenek, de midnen tekinttetben visszalépés a 3-hoz képest, fos grafika, alacsony felbontású texturák, igénytelen 3D-s modellek, minden szögletes, de nagyon csúnyán, mindez 2014-ben. A grafikai motor szerintem a 2 szintjét sem éri el, és kb 10 évvel van lemaradva, komolyan ha ennyira szart tudnak írni, miért nem vettek meg egy motort? ez szégyen. maga a játékmetenet nem lesz talán rossz, ez majd pár év alatt kialakul. az hogy nem tudok bemenni sehová töltés nélkül, az is gáz, ugyanakkor cserélben sosem látott mennyiségben vannak a simek mindenhol, elmész a bárba, edzőterembe, hemszegnek, volt olyan, hogy minden gépet zsákot hazsnálta valaki, fent az emeleten meg tömeg volt a zuhanyozóknál

ezt sikerült megoldaniuk, ellentétben a 3-mal, ahol egyetemen voltak ennyien, és a simem nem jutott be az épületbe a diplomaosztásra, vagy volt oylan óra, amikor a tanár nem jutott be az órára

2014. szept. 19. 11:46
 9/30 A kérdező kommentje:

Bocsi az ekezetekert.

Nekem nagy csalodas a Sims 4, de a Sims 3-mal sem vagyok megelegedve. A sims 3 folyton akadozik, mert a laptopom nem egy erogep. A sims 4 siman fut, viszont nem tetszik a grafika, meg a varos, keves a munka es hianyoznak a tipegok. A medence hianya annyira nem zavar, inkabb az nem tetszik, hogy mennyire megvaltozott az egesz, rossz ertelemben.

2014. okt. 5. 20:49
 10/30 anonim ***** válasza:
25%

Sims 4. Szerintem csodálatos grafika És ugyan kevés minka, de ezen változtatni fognak.

Sims 3. Mű grafika (szerintem).

Szóval szerintem a sims 4 a jobb. (egyikkel se játszottam úgyhogy.)

2014. okt. 12. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!