Mi tetszik neked a Sims 4-ben és mi nem?
Én utálom a Sims 4-et,mert eredetileg a sims egy életszimulációs játék,de a 4-ben teljesen játékos grafikát adtak,nem pedig élethűt.Nem tetszik,hogy nem szabhatom meg a stílust csak pár közül választhatok.Egyetértek a 10. válaszadóval,hogy ez a multifunkcionális dolog túlságosan önakaratúvá tette a simeket és egyébként ezt a 3-ban be lehetett állítani.Nem tetszik a térképnézet és,hogy nem költöztethetem a simeket oda ahova akarom.
Az,hogy kivették a tipegőket teljesen felborította a fejlődést és így még játékosabb lett.
Nem értem,hogy miért nem arra törekedtek,mint az egyedi tartalmakat készítők,hogy élethűbb bőrt és hajakat adjanak ki.
Bár a sims 3-nak is voltak hibái,de ott megszabhattam a stílust,letölthettem hajakat és bőrszíneket,kontaktlencséket stb. és így legalább egy egész élethű játékot kaphattam.
Ez tetszik:
Életszerű, lehet benne gyerek, lehet saját házad amit te csinálsz/veszel/berendezel
Ez nem tetszik:
Nem lehet a tininek gyereke, és ha lemegy a szükséglet meghalnak a simek, a gyeret nem lehet vissza hozni ambróziával, elviszik a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!