Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi tetszik neked a Sims 4-ben...

Mi tetszik neked a Sims 4-ben és mi nem?

Figyelt kérdés
A kérdés azoknak szól akik már játszanak vele.

2014. szept. 3. 10:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
50%
Ugyanaz mint a Sims 3, bár csak fél órát játszottam vele.
2014. szept. 3. 10:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Könnyebb építkezni, és egy darabig el lehet szórakozni a karakter létrehozásával, az kimondottan érdekes benne. Az nem tetszik, hogy lebutították az animációt olyan rajzfilmesre.
2014. szept. 3. 13:29
 3/14 anonim ***** válasza:
hol találtatok hozzá termékkódot?
2014. szept. 5. 14:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Én a demoval játszottam, az ingyenes, és nem kell hozzá kód.
2014. szept. 5. 16:09
 5/14 anonim ***** válasza:
Hát nagyon nem ugyanaz mint a 3, nincs nyitott világ mindig csak töltőképernyő... nagy szar az egész
2014. szept. 6. 20:29
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Lehet velem van a gond, de én nekem kifejezetten jobban tetszik ez, mint a 3. A 3-mal nem is szerettem játszani.. ha Simsezni akartam akkor inkább a 2-essel.

A 3-ban nekem abszolút nem tetszettek a karakterek meg úgy semmi, viszont a 4 pont olyan, amilyenre számítottam, nekem nagyon tetszenek a simek, nagyon szépeket lehet alkotni, már sikerült is magamat és a páromat megcsinálni benne élethűre :D de a 3-ban akárhogy próbálkoztam nem ment, olyan mű lett az egész.

Szerintem könnyebb az építkezés, de mégis klassz, tetszenek a már kész szobák, mert sokszor nekem nincs kedvem építeni, berendezkedni csak max. átvariálom kicsit őket.

Nem gondolkodik annyit a betöltéseknél, mint a 2 vagy a 3.

Jópofa ötlet, hogy az érzelmeket kimutatják és azok szerint (is) lehet opciókat választani, hogy éppen mit csináljanak. Pl. ha energikusak akkor tudnak bárhol fekvőtámaszozni vagy felülést csinálni. Ha mondjuk flörtölős kedvükben vannak akkor csinálhatnak szívecskés aprósütiket :) és így tovább.

A tipegőkort abszolút nem bánom, hogy elvették, mert azt amúgy sem igazán szerettem, bár tény, hogy anélkül a fejlődés nem annyira élethű, de ez egy játék és ennyi belefér szerintem :) a medencék sem hiányoznak egy kicsit sem, nem igazán építettem medencéket, inkább más eszközöket vettem nekik edzéshez vagy elküldtem őket az edzőterembe :)

Ja meg még az is tetszik, hogy intelligensebbek az emberkék, tudnak egyszerre több mindent csinálni és klassz, hogy ha mondjuk elkezdenek enni akkor igyekeznek a többi Sim köré ülni, átmennek egy szobába enni, ahol épp a Párjuk van mondjuk és akkor beszélgetnek. Nekem kifejezetten tetszik! Ezerszer jobb, mint bármelyik előző Sims. :)

2014. szept. 8. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
A sok néppel ellentétben szerintem is jobb lett a sims 4 mint az előzőek. Az egy dolog, hogy sok dolog hiányzik az előző simsekhez képest, de ha mindig ugyanazt adnák ki nem lenne értelme. Egyetlen egy dolog nem tetszik, hogy az EA nem adta ki magyarul. Jó, értek angolul meg minden, de mégis jobb az élmény magyarul.
2014. szept. 11. 19:29
 8/14 anonim ***** válasza:
29%

mi a jobb a sims4-ben? hogy az összes sim egyforma? a szájuk tökegyforma

munkák is elég bénák benne

meg hogy elfelejtették a születésnapját és 2 napig depressziós

hülye amerikaiak

2014. szept. 11. 20:04
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
utolsó, ha nem tudsz vele normálisan játszani, az nem a játék hibája XD
2014. szept. 12. 00:10
 10/14 anonim válasza:
38%

Sims 3... mert hát hol is kezdjem...

Építkezés:

Mindenki azt mondja, hogy könnyebb a sims4ben amit nem hiszek el. Imádtam építeni, berendezni, de stílusosan. Komolyan olyan házakat építek, hogy másnak eláll a lélegzete. Na ezt a sims4ben nem lehet... nincs hozzá olyan kód amivel sikerülne összehozni a tökéletes házat... hogy mondjak egy példát: sims3ban az alap mellé falat sose tudtál építeni, de ha beírtad a kódot, akkor igen, és így határtalan lehetőségeid voltak. Na ez a sims4ben nincs.. építesz egy kocka házat azt ennyi. Letölthetsz bútorokat de mivel nincs download manager van, hogy be se kerül ajátékban amit külön letöltöttél, ami eléggé irritáló.

Nem adhatod meg a mintáját és színét bárminek, ami engem kiborít mert, hogy rendezzek be stílusosan egy szobát ha 8 különböző színüek a bútorok

Játék:

Sokszor a sims3ból mire eljutottam idáig kiléptem... de az biztos, hogy sokkal több lehetőségem volt az öltöztetésnél, a sminknél, a hajnál, a hajszínnél, a bőrszínnél, a testalkatnál pont annyi amennyi a sims4ben csak a 3ban lehet kicsit macerásabb.

Most azt nem fogom ide venni, hogy nincs medence, kutya, pince, autó.. lehet majd jön a kiegészítőkkel... ami engem idegesít az a multifunkcionalitásuk a simseknek.. amikor elküldöm enni, akkor ne kezdjen el beszélgetni a családdal, és 4x helyetváltoztatni mert 4 órán keresztül eszi az ebédjét... vagy amikor elküldöm tanulni egy könyvet, ne hagyja abba amikor neki úgy tertje kedve... a 3ban az volt amit kartál, ha a simed összeesett a fáradtságtól akk válts taktikát, de a 4 kb arról szól, hogy:

ÜLSZ A KÉPERNYŐ ELŐTT, MEG SE FOGOD AZ EGERET ÉS VÉGIGNÉZED, HOGY A SIMSEID LEÉLIK AZ ÉLETÜKET.

A két játék teljesen más. Aki építeni szeretne, berendezni, és utána az összes kiegészítővel játszani, annnak ott a sims3 és nem fogja csalódás érni.... akinek meg nem nagyon megy ez a taktikázás, hogy mennyi idő kell mire megeszi vagy, hogy ne legyen túl fáradt stb annak ott a 4 ahol kb semmit se kell csinálnod.

2015. márc. 21. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!