Sims 3 Előre a jövőbe vagy Egyetemi évek? Nektek meik tetszik jobban és miért? :3
Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 20:26
1/11 anonim válasza:
egyetemi évek :) sokkal jobb hajak/ruhák vannak benne :) előre a jövőbe olyan korszerűtlen.. (szerintem)
4/11 anonim válasza:
Előző vagyok. (3.) mert sokkal jobb rucik vannak, az előre a jövőben nincsen semmi izgi. Megvan nekem de sosem használom
5/11 anonim válasza:
Egyetemi évek, ez egyértelmű. :3 Az Előre a jövőbe! hiteltelen.
6/11 anonim válasza:
én mindegyiket imádom, de ha választanom kéne, akkor én is az Egyetemi éveket választanám :)
7/11 flofloka válasza:
Egyetértve az előttem szólokkal, Egyetemi évek :)
8/11 anonim válasza:
Előre a jövöbe valamiért tetszik főleg a mocskos jövö :D
9/11 anonim válasza:
Az Egyetemi éveket nem nagyon szeretem, viszont az Előre a jövőbe a kedvencem, teljesen beleéltem magam a játékba, hihetetlen varázslatos dolgok történnek ott, amire nem is számítanál, és ettől izgatott leszel. :))
10/11 anonim válasza:
egyetemi évek mert ott a simed sok ujdonságot csinálhat és ott jóbban érzi magát mint a jövöben mert több a társaság és ott több vicces dolog van !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!