Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hallottam erről a sims 3...

Hallottam erről a sims 3 egyetemi évek kiegészítőlemezről, és szeretnék érdeklődni róla. Mien? Előre is mindent kösz!

Figyelt kérdés

2014. jún. 16. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem nincs meg de a trailer alapján vaginak tűnik :3

Itt a trailer: https://www.youtube.com/watch?v=KEyvDDDYP3A

Ez egy hosszabb vidi, de ezt is érdemes megnézni (magyar feliratos): https://www.youtube.com/watch?v=ykntrCneqVk

:)

2014. jún. 17. 18:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem megvan, és én nagyon szeretem. Nem csak az egyetem miatt jó, hanem mert sok menő dolog járul hozzá. Pl. okostelefon amivel lehet blogot is kezdeni stb... Szóval én nagyon szeretem.
2014. jún. 19. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem amikor sok idő után is még az egyetemen voltam,kezdett kicsit unalmas lenni,de amúgy jó.
2014. jún. 21. 13:03
 4/6 A kérdező kommentje:
OK. Köszi mindent!
2014. dec. 28. 22:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Túl sok szerintem a tanóra,a cuccok nem túl jók,de önmagában jó a hangulata,lehet pl. kockának,menőnek vagy lázadónak lenni,tüntetést szervezni,ösztöndíjat kaphat,egyetemi sportot űzhet,és ez csak pár.
2015. jún. 4. 14:45
 6/6 anonim válasza:
Nekem meg van. Azt ajánlom mindenképpen vegyed vagy töltsd le. Nagyon sok jó cucc, hajak, egyetemi város, kávézó, bowling, nagyon sok új interakció. Ha van rá mód inkább vedd meg, mert ha az évszakok is rajta van a gépen, van egy bónusz csomag hozzá.
2016. júl. 1. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!