The walking dead season 2 episode 5 legvégén ti mit éreztetek mikor meghalt Kenny? Ti Kennyt vagy Jane-t hagytátok életben?
Hogyha Kennyt választod vagy ha egyedül maradsz is megtaláljuk a babát mert meghalljuk hogy sír. Amkikor Janet mentjük meg akkor sem ő mondja el hogy még él a baba hanem Clem meghallja a sírást és úgy tudjuk meg.
Egyébként én se öltem meg Kennyt sőt még Wellingtonba sem maradtam. Érdekes módon bezzeg a többi ember majdnem min Jane-nel vagy egyedül a babával maradtak. És már én is nagyon várom a harmadik részt :) és igen valamikor idén fog kijönni.
"Ja és ha kennyt választod akkor a babát otthagyjátok"
Ez igen haver :D Énis megmentettem Kennyt. Mindenkit ki írtak akit szerettem... Lee meghalt. Luke meghalt. Kennyt nem engedem meghalni... Mindig segített Clem-nek és Lee-nek is. Most kell neki viszonozni a segítséget... Szerintem az egészet azért tette, hogy Clemet és a kisbabát megvédje még akkor is ha kicsit megőrült. Remélem benne lesz a Season 3-ba, de ahogy ismerem a Telltale games-et...:/
Amin még kiakadtam az Luke halála volt. Szerintem Luke egy nagyon jófej karakter volt aki szintén megakart védeni minket és barátkozni is akart (Lee 2 lebutitott változata). De olyan lazán meghalt... reméltem, hogy valami drámaibb halált kap, de ez olyan egyszerű volt, mint ha nem is lett volna jelentősége a karakternek :/ Nektek mi a véleményetek?
Azok, akik azt mondják, hogy a 3. évaddal már nem is érdemes játszani Lee és Kenny nélkül, azoknak azért a figyelmébe ajánlok egy már elég régóta velünk lévő szereplőt, aki szerintem bőven megüti Lee és Kenny szintjét, nem mellesleg szinte az egész gyerekkorát végigkísérjük. ;) Pont azért nem mondanám, hogy nincs értelme ennek a játéknak, amíg ő benne van. Nem mondom, hogy Kenny meg Lee is a játék meghatározó szereplői, de azt se mondja senki, hogy Clementine nem legalább olyan fontos, ha nem fontosabb karakter.
Szerintem baromi jó és érdekes dolog végigkísérni, hogyan válik egy aranyos, szelíd kislányból pár év alatt túlélésre termett,kegyetlen zombigyilkolóvá. :D Nekem legalábbis elképesztő élményt nyújtott, mikor megláttam a 3. évadban, és csak lestem, mikor visszagondoltam az 1. évadban ismert, aranyos kislányra.
Tehát ha valakiért, érte érdemes tovább játszani. Az tényleg negatívuma a 3. évadnak, hogy senki nincs meg a korábbi évadokból, ráadásul egy teljesen új karaktert kell irányítani, de amíg Clem ott van, addig az összes játékkal kapcsolatos hiányérzetem elmúlik, és örülök, hogy legalább őt láthatom és remélem, hogy valamikor újra őt irányíthatjuk. :)Úgyhogy nem kell várnia arra a karakterre, aki Lee vagy Kenny nyomába ér, mivel már itt van, és egyre valószínűbb, hogy túl is szárnyalta már őket. Nagyon jól eltalálták a készítők azt a karaktert, és talán azt sem túlzás kijelenteni, hogy ő ennek a játéknak az aranytojástojó tyúkja. Persze ha meghal, akkor tényleg értelmét vesztené a játék, de a fejlesztők remélhetőleg nem követik el ezt a butaságot. :) Nekem ez a véleményem erről, de persze mindenkinek más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!