Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » The walking dead season 2...

Automata4477 kérdése:

The walking dead season 2 episode 5 legvégén ti mit éreztetek mikor meghalt Kenny? Ti Kennyt vagy Jane-t hagytátok életben?

Figyelt kérdés
Én mikor láttam hogy meghalt Kenny komolyan még pár könnycsepp is végigfolyt az arcomon :) Nem tudom.....szerintem Kenny volt a legjobb karakter a játékban....hiányozni fog!

2014. aug. 29. 23:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem lőttem le, sőt, még videót sem néztem arról, hogy milyen, ha meghal. Janet is kedveltem, de mikor arra került a sor, hogy választanom kellett, egyértelmű volt, hogy Kenny pártját fogom. Mindenki elfelejti azt, hogy amit tett, azt mind Clementineért és a kisbabáért tette, sosem a saját érdekeit nézte. Nem is értem, hogy aki lelövi, az milyen alapon lövi le? Azért, mert nekitámad valakinek, aki otthagy egy babát meghalni a hóviharban, különösebb indok nélkül (legalábbis Jane ezt hazudta neki)? És talán azért ilyen agresszív, mert már egyszer megölték a kisfiát, és nem szeretne még egy gyereket elveszteni? De erre senki sem gondolt, mindenki csak lepuffantotta, mert "Jajj há' meg akarja ölni ezt a csajszit akit 2 hete ismerünk". Szerintem Kenny az egyik legjószívűbb karakter a játékban. Amikor neked volt szükséged a segítségre, mindig ottvolt (vállalta a verést helyetted Carver táborába, segített mikor Arvo lelőtt, befogadott téged meg Lukeékat Saritával, holott tudta, hogy üldöznek titeket). És ezért cserébe, amikor most neki lenne szüksége segítségre tőled, akkor mit csinál az emberek kb. 60%a? Lelövi... Eleve, Sarita halála után meg akart halni, csak azért maradt a csapattal, mert Clem mondta neki, hogy szüksége van rá.

Én abszolút Kenny párti vagyok, a 2. évadba ő egyértelműen a kedvenc karakterem. Én őt választottam, és elmentünk Wellingtonba. A season 3-at szerintem már ki sem fogom próbálni, Kenny meg Lee nélkül nem ér semmit már az egész játék. Hiába mentettem meg, úgyis ki fogják írni a játékból örökre, mert ugye van akinek ő már halott. A Season 3-ban szerintem már meg sem jelenik majd nekem, csak Clem elmondja majd, hogy valahogy meghalt, aztán ennyi... Itt sikeresen kinyírták a kedvenc karakterem, ha még a Wolf Among Usban is kinyíratják a Woodsmant, akkor én kidobom a monitort az ablakon.

2014. aug. 30. 00:47
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát igen....én is így vagyok vele!Lee és Kenny meghalt szóval fölös játszanom az egészet mert én szinte csak az a kettőért játszottam.De hátha jön season 3-ban egy aki majd tudja őt/őket helyettesíteni nem?
2014. szept. 1. 10:13
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Spoilerezed el kérlek, hogy mi a vége.. Nem tudtad volna kiírni, hogy Spoiler veszély?.. -.-"
2014. szept. 5. 15:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Már rég kijött, ha eddig nem játszottad ki, akkor miért vagy felháborodva?
2014. szept. 5. 16:35
 5/15 anonim ***** válasza:
Talán mert alig van szabadidőm?
2014. szept. 6. 06:35
 6/15 anonim ***** válasza:
Hát arra van hogy gyakorizz.
2014. szept. 6. 08:54
 7/15 A kérdező kommentje:
ha nem szeretnél spoilereket nézni alapból miért nem váltottál kérdést mikor láttad hogy walking dead van kiírva?Én addig sosem néztem meg róla semmit amíg ki nem vittem az adott részt!
2014. szept. 8. 19:44
 8/15 anonim ***** válasza:
Gyakorizni lehet telefonról is :D És köszi a lepontozást.
2014. szept. 8. 21:13
 9/15 anonim válasza:
45%
Hogyha janet hagyod életben kiderül hogy nem is ölte meg a babát csak meg akarta nekünk mutatni hogy milyen őrült tud lenni Kenny. Én lelőttem és ha lelövöd bevallja Kenny saját maga hogy jó döntést hoztál. A végére megbolondult szegény.
2014. szept. 12. 11:15
 10/15 anonim válasza:
Ja és ha kennyt választod akkor a babát otthagyjátok. De mindenki a saját érzései szerint választ
2014. szept. 12. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!