League of Legendsben mivel mit ajánlotok junglernek?
Figyelt kérdés
Én mostanában jaxet használom valakinek más ötlet?2014. aug. 29. 15:41
1/8 MetanHU válasza:
Jarvan4 Lee sin Hecarim khaix rengar Vi Volibear fiddlesticks
2/8 anonim válasza:
udyr,vi,tryndamere,xin zhao,skarner,malphite én ezeket ajánlom ja és master yi-t nevigyél mert az semmit se ér teamfightbe.
3/8 anonim válasza:
Kha'zix most újra nagy meta lett, nem olyan könnyű, de brutál erős. Lee Sin-t nerfelték, és a late game-je nem valami erős, ő jelenleg nemolyan jó. Udyrt és Evelynt ajánlom, ők erősek. Rengar szét eltt nerfelve, így én nem vinném, Ellis szintúgy. Hecarim viszont jó, nemrég mentem párat Sejuanival, az is OP.
5/8 anonim válasza:
Elise még mindig kemény, nekem ő a személyes kedvencem, csak nem túl könnyű.
7/8 A kérdező kommentje:
Elise nem tetszik igazán amúgy Blitz hogy lenne jungler? :D
2014. szept. 7. 01:30
8/8 anonim válasza:
Nagyon jó :D Igazából az egész arról szól, hogy szivatod az enemy junglerest mert folyton a te teamednek adod a buffokat.
A gankelés is egész jó. Befutsz, majd Q, E, ha kell ult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!