Mik ezek a "3 nap maradt" játékok steam-en?
Utolsó, ez is benne van a pakliban, és részese a dolognak.
Amit én írtam, és amit te írsz, szintúgy igaz.
A kettő közé csak az áll, hogy a warezolás növekedésével egyenlő arányban növekszik a hibás/monoton játékok kiadása. Ezért hangsúlyoztam inkább annak az ellenkezőjét, mint amit írtál.
igazából kb.. ha arra nem képes az ember hogy az 1000 forintra leértékelt játékot megvegye az tényleg ne játsszon! (a steam,különböző bundle oldalak stb) remek lehetőséget adnak az embereknek az olcsó játékszerzésre..
minden hobbi fizetős tegyük fel valaki szereti az autókat de nincs pénze benzinre.. a benzinkútra se mész el lopni csak hogy tele legyen a tank..
Nem az 1000 forintos játékokra gondoltam, annyira leértékeltet mondjuk még életemben nem láttam.
"ha arra nem képes az ember hogy az 1000 forintra leértékelt játékot megvegye az tényleg ne játsszon!"
Ezt most nem értem. Akkor mi van az ingyenes játékokkal? Aki nem vesz semmit ne lol-ozzon vagy mi? :D
Az ingyenes játék téma egészen más, azt ne is keverjük bele. Azzal tényleg az játszon aki akar.
Azért gondolkodnak így sokan a játék vásárlásról (aki nem veszi meg az ne játszon) mert a játék az termék. Igaz hogy van benne erős önmegvalósítás, akár hobbi is lehet a készítőnek, de az elkészítésének fő célja: a profit. Ha nem szereznek elegendő bevételt akkor nincs értelme a végéhez érni.
Egyszerű példa: Van egy kedvenc kekszgyárad, pl tormás csülkös kókuszos kekszet csinál, de ők egyedül a világon. Te soha nem veszed meg boltban a kekszet, hanem mindig az utcán lévő tolvajok által lopott kekszcsomagokat eszed, amiért adsz cserébe 10 db papírzsebkendőt. A finom kekszet gyártó cég kiesik a termék mennyiségéből, profit nélkül. Feleslegesen volt legyártva a keksz.
Ugyanez van a játékoknál is, ezeket nem azért készítik hogy az emberiség vidáman csettinthessen (persze ezért is, de valamiért cserébe), hanem azért hogy legyen belőle annyi pénz, hogy a cég fennmaradhasson, és újabb játékokat hozzon létre. És hivatalosan valóban annak kellene játszania aki megveszi, ennek a warezolásnak nem is szabadna léteznie (ez nem az én véleményem, de a marketing körforgása így működik)
Amúgy humble bundle-n most épp 270 ft az Incredible Adventures of Van Helsing és a DeadLight.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!