Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mik ezek a "3 nap maradt"...

Mik ezek a "3 nap maradt" játékok steam-en?

Figyelt kérdés
A játékok alatt vannak néha olyanok amik nincsenek telepítve, és ki van írva melléjük hogy 3 nap maradt. Mire? Most pl a Contagon meg a CoD van ott, de ezek fizetősek. Akkor valami demót letölthetek 3 napig, vagy a teljes játékot de csak 3 napig játszhatok? Vagy mi ez?

2014. aug. 28. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Addig kipróbálhatod őket. Teljes játékok, teljesen ingyen. Ha letelt az idő, akkor pedig vége a mókának. Persze ilyenkor amúgy is akciósan megveheted őket.
2014. aug. 28. 20:04
 2/16 anonim ***** válasza:
ez végülis egy 3 napos demo csak nincs benne semmi korlát.. minden csinálhatsz benne olyan mintha kikölcsönözted volna 3 napig.. így motiválnak a vásárlásra
2014. aug. 28. 20:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Így már értem, köszi :D Kár hogy csak három nap
2014. aug. 28. 20:10
 4/16 anonim ***** válasza:
Arra bőven elég, hogy kipróbáld.
2014. aug. 28. 21:08
 5/16 A kérdező kommentje:
ez aztán hasznos válasz volt... xD ha te kipróbálsz egy fizetős játékot és tetszik nem játszanál vele még egy pár hetet legalább? Mert én igen.
2014. aug. 28. 22:08
 6/16 anonim ***** válasza:
48%
Ha kipróbálok egy fizetős játékot és tetszik megveszem nem úgy mint torrent mesterek.
2014. aug. 29. 01:45
 7/16 A kérdező kommentje:
akkor örülj hogy van rá pénzed, és ne nézd le azt akinek nincs
2014. aug. 29. 09:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa ezek a Torrent VS. Vásárlás viták.

Én FULL csóró vagyok, teljesen. 2 évig voltam munkanélküli, több a hitel mint az összes fizetése a családnak (2-en élünk, pontosabban mostmár 3-an), de mégis mindent megveszek amivel játszok. Csak akkor játszok, ha megveszem. Ez nem azt jelenti hogy hűűűű, 15k-t kiadok játékra, azt nem marad semmire..

990 ft-ból jó helyen/jó akciókkal MoH 2010-et, Mirrors Edge-t és stb-t vásárolok, és havonta teszem ezt meg. Tökre elvagyok így, és a processzorom is 8 éves.

Szerintem nem kéne lenézni azokat akik megveszik a játékokat, de azokat sem akik letöltik (bár részben miattuk lesz ilyen bugos és tunya a megjelenéskor a játék. Meg úgy alapból, a nagy bevétel érdekében készítenek játékokat a fiatalok számára is (10-12 éves), és a komoly szériák kissé elgyengülnek, kommerszek lesznek. Ha normálisan vásárolna a célcsoport, nem lenne ilyesmire szükség, és nem másolná egyik játék a másikat, csak azért hogy ez biztos bevételt hozzon.)

Amúgy 3 napos kölcsönzés, ahogy a többiek mondták. Ha pl rövid egy CoD Single playere, simán kiviheted ha van időd. :)

2014. aug. 29. 11:07
 9/16 A kérdező kommentje:
egyet értek veled utolsó, én is inkább megveszek egy játékot, már csak azért is mert torrenten 90%-ban csak vírus jön. De ha azt mondom hogy szívesebben játszok ingyen valamit már rögtön jön valaki hogy torrentezek...
2014. aug. 29. 14:10
 10/16 anonim ***** válasza:

"bár részben miattuk lesz ilyen bugos és tunya a megjelenéskor a játék"

vagy inkább azok miatt akik megveszik a szar bugos játékokat is nem törődve azzal hogy már 25. alkalommal adják ki az adott játékot semmi változtatással(lásd cod,nfs stb) mondom ezt úgy hogy én is vásárolom amit csak tudok pl rendszeresen veszem humblebundléról a játékokat..

2014. aug. 29. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!